上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round254

收藏  |  訂閱
738  3.9k

被捕了~~~~

土瓜灣街頭早上發生的女子用棍及掃把打傷四名途人案,警方傍晚拘捕一名二十多歲女子。

早上近九時,一名女子在土瓜灣道及浙江街一帶,先用掃把打傷兩名在路邊談天的50餘歲女途人,女子再走到附近一個報攤用木棍打傷賣報紙的77歲老婦。女子其後走到附近一間涼茶舖搗亂,搗毀店內物品後再上街,打傷一名在等車的男子。

4名傷者其中1人傷及手腕,拒絕送院,其餘3人分別傷手腳,報攤老婦頭部流血,3人被送往伊利沙伯醫院救治,下午已陸續出院。

警方傍晚在上水米埔村拘捕一名二十多歲的女子,懷疑與案件有關。

涉嫌傷人的女子年約5呎高,犯案時穿著淺黃色T恤,米白色外套,淺藍色牛仔褲,白色運動鞋,戴眼鏡。

涼茶舖負責人及目擊者說,涉案女子搗亂時表現兇狠,打人期間不時大笑。

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-31 11:14 PM 發表 查看引用來源

咁耐?:')
係咪要入嗰啲羈留所?入面係咪好黑又有曱甴嗰啲架?咁咪好恐怖?會唔會嚇親安安架?:')
佢平時比我迫佢食唔少曱甴,我諗佢一定唔驚既

引用:
原帖由 吳小德 於 2009-3-31 11:13 PM 發表 查看引用來源
不過星期六落雨~你怕嘛~!:smile_40:
我就唔怕!嗰日夜晚之前落雨,我哋咪轉去食小菜啤啤佢一樣啫!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-31 11:16 PM 發表 查看引用來源

問緊佢!佢應該上緊嚟!:smile_38:
無問題~~大隻聽日問埋power呢~~

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-31 11:16 PM 發表 查看引用來源

問緊佢!佢應該上緊嚟!:smile_38:
見到佢啦~

引用:
原帖由 吳小德 於 2009-3-31 11:16 PM 發表 查看引用來源
佢平時比我迫佢食唔少曱甴,我諗佢一定唔驚既
咁恐怖?你唔好迫我呀!

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-31 11:16 PM 發表 查看引用來源

無問題~~大隻聽日問埋power呢~~
你問下文女添喇!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-31 11:19 PM 發表 查看引用來源

你問下文女添喇!
叫文女叫埋佢女朋友啦~~

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-31 11:16 PM 發表 查看引用來源
被捕了~~~~

土瓜灣街頭早上發生的女子用棍及掃把打傷四名途人案,警方傍晚拘捕一名二十多歲女子。

早上近九時,一名女子在土瓜灣道及浙江街一帶,先用掃把打傷兩名在路邊談天的50餘歲女途人,女子再走到附 ...
咁驚?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆