上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
737  4.6k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-27 08:51 PM 發表 查看引用來源

囡囡可以唔識, 囝囝就要叻.....:smile_30:
(不過以上言論只代表本人立場, 一切與樓主冇關.....:smile_30: )
我唔叻,咁咪冇得玩!:smile_24:

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-4-27 09:03 PM 發表 查看引用來源

而家呢個世界唔係男女平等架咩..:smile_45: :smile_45:
你幫樓主趕客..:smile_39: :smile_45:
冇呀冇呀, 邊樹有d咁既事....:smile_40:

佢係我尊貴既樓主兼教練, 我唔會幫佢趕客既....

引用:
原帖由 pigpigchu1 於 2009-4-27 09:13 PM 發表 查看引用來源

我唔叻,咁咪冇得玩!:smile_24:
咁你可以介紹下自己:smile_38:
例如有幾鍾意篤波? 玩過未?
做咩工作? 幾大? 靚唔靚仔? 型唔型咁?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-27 09:13 PM 發表 查看引用來源

冇呀冇呀, 邊樹有d咁既事....:smile_40:

佢係我尊貴既樓主兼教練, 我唔會幫佢趕客既....
咁睇黎樓主好勁..:smile_27: :smile_42:

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-4-27 09:16 PM 發表 查看引用來源

咁睇黎樓主好勁..:smile_27: :smile_42:
佢話佢唔勁.....我都覺得我唔勁架....:smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-27 09:15 PM 發表 查看引用來源

咁你可以介紹下自己:smile_38:
例如有幾鍾意篤波? 玩過未?
做咩工作? 幾大? 靚唔靚仔? 型唔型咁?
我十年前就勁,而家老眼分花,老餅一個 ,遊一僑咁既樣 ,都有支私家CUE,叫ON CUE

食住花生等爆post

引用:
原帖由 pigpigchu1 於 2009-4-27 09:28 PM 發表 查看引用來源

我十年前就勁,而家老眼分花,老餅一個 ,遊一僑咁既樣 ,都有支私家CUE,叫ON CUE
十幾年波齡:smile_14:  就係你呢一句, 你己經獲邀參加我地下一輪既賽事
請自備私cue, 不過唔on唔准帶架...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-27 09:31 PM 發表 查看引用來源

十幾年波齡:smile_14:  就係你呢一句, 你己經獲邀參加我地下一輪既賽事
請自備私cue, 不過唔on唔准帶架...
多謝,而家打唔到遠枱,成日MISS!老了!
而家打波只為開心,一定輸

引用:
原帖由 pigpigchu1 於 2009-4-27 09:36 PM 發表 查看引用來源

多謝,而家打唔到遠枱,成日MISS!老了!
而家打波只為開心,一定輸
最緊要態度正確, 輸贏唔係問題啦...
我昨天同朋友都玩得好開心....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆