上一頁下一頁
發新話題

23/5馬交CP 尋找黑洞的秘密~~大募集

收藏  |  訂閱
576  19.1k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-5-15 04:29 PM 發表 查看引用來源
原來出左post......推野先~~!!!
你唔係呀.........咁遲.......罰你三杯......飲.......

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-5-16 11:02 AM 發表

R兄........你好........我係御用打手.......無分國界.....:smile_46: :smile_46:
甘下次搵你幫手了.....hahaha...你下星期到唔到馬交團呀, 我可能都會過去搵輝姐

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-5-15 06:20 PM 發表 查看引用來源
我出發啦,揾我就留PM啦,明天回來覆
吓.....咁快.......等埋我呀.......DADDY.....:') :') :')

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-5-16 02:54 AM 發表 查看引用來源

個打手係你?
咁死q緊都得囉,
報左名唔來既人
唔好咁講啦.........

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-5-16 11:02 AM 發表 查看引用來源

R兄........你好........我係御用打手.......無分國界.....:smile_46: :smile_46:
阿仙奴有個沙王 曼黑洞有個泰王

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-5-16 11:49 AM 發表 查看引用來源

阿仙奴有個沙王 曼黑洞有個泰王
抽我水........想死呀.........:smile_15: :smile_15: :smile_15:

外父,我黎支持你啦。你上左CP咩?我昨天都系CP啊,早知去揾你啦:smile_13:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-16 11:05 AM 發表 查看引用來源

甘下次搵你幫手了.....hahaha...你下星期到唔到馬交團呀, 我可能都會過去搵輝姐
R兄...是次活動.......小弟要出外比賽.....無願見面.....再有活動一定跟你飲個痛快.......

好想去,,,糧尾呀:smile_38:

去唔到都支持下 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆