上一頁下一頁
發新話題

轉帖: 中移動一卡兩號賣$99?

收藏  |  訂閱
272  12.0k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 05:21 PM 發表 查看引用來源

出post 賣卡果位師兄好似係福田骨王喎
師弟兄係男人169 果邊做電話卡的生意很久的了.
我有一張如意通都係搵佢公司買的

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 01:40 AM 發表 查看引用來源

Click 條 link , pm cd2008 師兄
ching ! 不如CP交收啦 !

引用:
原帖由 cponly 於 2008-10-23 17:42 發表 查看引用來源

ching ! 不如CP交收啦 !
cd2008 師兄好似係福田專業骨精喎

引用:
原帖由 iori98 於 2008-10-23 17:32 發表 查看引用來源

師弟兄係男人169 果邊做電話卡的生意很久的了.
我有一張如意通都係搵佢公司買的
吾係呢位咩??   http://www26.188channel.com/viewthread.php?tid=8343885&highlight=%2Bcd2008

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 05:46 PM 發表 查看引用來源

吾係呢位咩??   http://www26.188channel.com/viewthread.php?tid=8343885&highlight=%2Bcd2008
應該係佢的了, 男人169 forum 的靚號特區佢係版主

咁平...???

引用:
原帖由 iori98 於 2008-10-23 17:57 發表 查看引用來源

應該係佢的了, 男人169 forum 的靚號特區佢係版主
原來係緊樣....

好正!唔知真唔真!:smile_13:

I have nothing to do but to SUPPORT and PUSH :smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-10-23 19:15 發表 查看引用來源
I have nothing to do but to SUPPORT and PUSH :smile_38:
waiting for off duty....go to China Hong kong City >> take ferry >> ZH  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆