上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

玩具同望街都試過,係屋企望住對面樓,唔知有冇師兄師姐見到呢?哈哈:smile_04:
我都想試係office...不過...你前度係同事?如果唔係要冇人懷疑咁一齊入公司,好似幾困難?:smile_41:

師姐唔係次次有高潮,咁 ...
可能有呢
唔係呀 我之前份工我自己都有鎖匙開門既, 有日得返我自己OT ..
佢買野上黎比我食, 食食下又搞人地, 咪搞左囉

係呀, 但因為我愛佢, 咪扮無野, 同扮有囉 ...:smile_13:
唔會, 咁梗係要磨合下架啦
有玩過一路插一路玩豆, 但我唔鐘意:smile_42:

得啦得啦 羨慕死人啦

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 18:25 發表 查看引用來源

可能有呢
唔係呀 我之前份工我自己都有鎖匙開門既, 有日得返我自己OT ..
佢買野上黎比我食, 食食下又搞人地, 咪搞左囉

係呀, 但因為我愛佢, 咪扮無野, 同扮有囉 ...:smile_13:
唔會, 咁梗係要 ...
我又未比女仔扮過高潮?一係有,一係冇,冇個D好似有時,都唔覺有陰道抽搐既,定係佢地冇交戲?定係唔係人人高潮會陰道抽搐?好亂...

你葡萄唔到咁多架啦,哈哈...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 06:39 PM 發表 查看引用來源

我又未比女仔扮過高潮?一係有,一係冇,冇個D好似有時,都唔覺有陰道抽搐既,定係佢地冇交戲?定係唔係人人高潮會陰道抽搐?好亂...

你葡萄唔到咁多架啦,哈哈...
我又扮得唔密, 太密就好覺眼
我會抽搐架, 試過比佢到噴水添 尷尬到我:smile_42:

不要再說了:smile_39:真係羨慕死人 ... 有高潮都唔係易事:smile_39:

嘩,睇返桌面版原來小弟個人夫post都有過萬點擊?好欣慰...
特別多謝Coco同滴水豬豬同我R左咁多post.

其實係咪要見相聽聲睇片先會更多人出黎吹水?

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-3-11 12:04 發表 查看引用來源
生完計得等老婆谷人奶玩對波
唔好意思呀師兄,睇返轉頭原來我回漏左你呀!
第一名之後有玩過呀,老婆坐我噴到我成身...奶...哈哈...
呢個故事完左後有機會再分享啦。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 09:56 PM 發表 查看引用來源
嘩,睇返桌面版原來小弟個人夫post都有過萬點擊?好欣慰...

客咩氣:smile_30:
難得岩傾又講到Sex

男士post係小人入d架啦

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 22:14 發表 查看引用來源

客咩氣:smile_30:
難得岩傾又講到Sex

男士post係小人入d架啦
都係,有時都唔多想主動同朋友講性,都唔知佢點諗,又唔想少左個朋友。
咁你而家未有拖拍?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 10:38 PM 發表 查看引用來源

都係,有時都唔多想主動同朋友講性,都唔知佢點諗,又唔想少左個朋友。
咁你而家未有拖拍?
我係真係好FD個D朋友先會講, 最記得係一齊行緊山咁講
男人唔係通常同返D兄弟講架咩?

未呀 希望今年有
岩岩先有同事話介紹比我:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 09:56 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄提起我呀,你呢啲sweet爆分享真係羨慕死人啦!

等你再多啲分享呀過氣運動健將現任人夫人

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 10:38 PM 發表 查看引用來源

咁你而家未有拖拍?
香港人比較保守,唔敢同朋友講性。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆