上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-5 13:42 發表 查看引用來源
條女幾撚醒...玩識中又咁撚叻...玩光豬先黎扮撚晒魚蝦蟹唔駛/3...又唔撚駛比其他人抽水...:smile_53: :smile_53: :smile_53:
我都覺得佢幾醒幾有性格

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2009-9-5 11:41 發表 查看引用來源
斬件都無問題,唔好斬咁多件同爤尾就OK,
等妳呀!
放心,我保證一定不會爛尾

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-9-5 02:57 發表 查看引用來源
雖然要等下集, 點都好過d幾隻字又話報告, 支持及多謝師兄既報告:smile_o12:
識貨,我是用心出報告的

引用:
原帖由 194417709 於 2009-9-5 11:35 發表 查看引用來源
快d出曬佢啦:smile_22: 等死人咩
放心晚飯後會出Part 2:smile_38:

引用:
原帖由 一聲嘯 於 2009-9-5 11:49 發表 查看引用來源
師兄又乜學埋依D野:smile_13: 斬件賣 .........
我不是學斬件,而是我在文章中解釋過我打字慢又懶,唔斬件我永遠唔駛出報告

引用:
原帖由 zz426438 於 2009-9-5 13:27 發表 查看引用來源
thank you part 2 please:smile_38:
放心,PART 2 將於晚飯後推出:smile_38:

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-9-5 11:22 發表 查看引用來源
睇黎你係情聖喎:smile_34:
等待next chapter
我唔做情聖,以免沈船:smile_39:

引用:
原帖由 KWONG0207 於 2009-9-5 08:34 發表 查看引用來源
多謝分享..................
希望將來你成為其中一位團友:smile_42:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-5 08:25 發表 查看引用來源
我係新手團友, 同樓主打聲招呼先, 等緊睇下集
原來你係當晚其中一位團友,幸會:smile_42:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-5 05:57 發表 查看引用來源

淡水大將軍好啦!!!一戰成名啦!!!
天魔兄果然夠老友,剛剛天光便回帖支持我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆