上一頁下一頁
發新話題

認真搵 25歲以上 成熟型 男朋友

收藏  |  訂閱
328  11.0k

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-7-29 07:50 PM 發表 查看引用來源

樓主無答我你做咩工..
待應咋:smile_o05:

引用:
原帖由 laicelina 於 2009-7-29 07:59 PM 發表 查看引用來源

待應咋:smile_o05:
都好呀..

我都想pm..得唔得?

回覆 60# 的帖子

同意~見面勝萬詞千言:smile_15:

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-7-29 08:02 PM 發表 查看引用來源

都好呀..

我都想pm你..得唔得?  
ok ~~  :smile_o12:

引用:
原帖由 laicelina 於 2009-7-29 07:58 PM 發表 查看引用來源

.........  好多野對我來講真係好小事

我唔知點解對佢地會係大事!

eg :  我勁小打電話同佢、勁小傾電話

因為我唔鍾意cheak 住人!

因為我鍾意見面而唔係傾電話...

咁樣就覺得好大問題....話我其 ...
因為佢地對您無信心,但佢地思想未成熟姐.....

引用:
原帖由 leung0206 於 2009-7-29 08:03 PM 發表 查看引用來源
同意~見面勝萬詞千言:smile_15:
咪囉....唔通我打好多電話代表我好關心咩:smile_o03:

我真係唔明...

引用:
原帖由 laicelina 於 2009-7-29 08:04 PM 發表 查看引用來源

ok ~~  :smile_o12:
收唔收到?

引用:
原帖由 laicelina 於 2009-7-29 07:24 PM 發表 查看引用來源

..信ga!

不過長唔長姐.......:smile_30:
唔係一見鐘情個d亦唔見得一定長久吧?

我就很著重眼緣的,第一眼無好感就一定唔會喜歡對方的.

有很多女人都情願選擇一個愛自己而自己未必愛佢既人,其實是大錯特錯的.反正現代人既男女關係都是很脆弱的,

即便今日對方多麼喜歡你,亦難保日後會如果.與其被一個自己不喜歡的人傷害,何不和自己喜歡的人痛痛快快愛一場呢?

所以呢,我一向都唔相信甚麼感情是培養出來的這些廢話.人是感情動物,即使是豬狗也好,相處久了都是會產生感情的,但這絕對不是愛情.

但是現代人心智太軟弱了,以至狗男女比比皆是!

好似越說越離題了.:smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 66# 的帖子

電話只係聯略工具,而唔係談情工具

回覆 68# 的帖子

狗男女???
我公司好多...............:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆