上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.5k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:21 PM 發表 查看引用來源

我咪初戀囉:smile_19::smile_24:
:smile_o08:唔怪之得...雖然曾經有過GFs..SP...但最掛住都係初戀...有時同另一半唔開心都會想起佢..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08:唔怪之得...雖然曾經有過GFs..SP...但最掛住都係初戀...有時同另一半唔開心都會想起佢..
所以我每晚訓覺重攬緊佢送比我既公仔:smile_o05:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:23 PM 發表 查看引用來源

咁長情既!我對初戀既記憶只剩返啲唔開心野

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:23 發表 查看引用來源
我跟佢個陣20歲:smile_35:
咁大個先初戀..
咁你而家咪得22

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08:咁你點會斷到尾..我個時傷心阻一輪...咩都扔曬..去阻第2度一排生活先斷到尾

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:25 發表 查看引用來源
咁邊放得低啊...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 04:26 PM 發表 查看引用來源

咁大個先初戀..
咁你而家咪得22
今年25啦:smile_35:
我同佢拍左3年嘛

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 04:25 PM 發表 查看引用來源

咁長情既!我對初戀既記憶只剩返啲唔開心野
應該咁講...佢對我好好..我唔識真惜...到想真惜番..已經太遲如果係唔好唔開心分開...點會記憶深...所以睇情況GE

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08:咁你點會斷到尾..我個時傷心阻一輪...咩都扔曬..去阻第2度一排生活先斷到尾
攬公仔姐, 唔通下下都扔晒D野先代表放低咩:smile_35:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:28 PM 發表 查看引用來源

今年25啦:smile_35:
我同佢拍左3年嘛
25歲...啪啪翠:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆