上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.5k

hi~ aussie fd~

引用:
原帖由 yoho_town_ 於 6/1/2015 07:29 AM 發表 查看引用來源
去邊搵你先?
剛起身硬屈屈, 我要大大力咁推你推到啪啪啪啪!
推我啦啦隊! 大大力我們!!   ahh......我要R

引用:
原帖由 mc21 於 7/1/2015 01:24 AM 發表 查看引用來源
hi~ aussie fd~
hi mc,

nice to meet you here

咁早起身,等我吉吉呢hehe

某師兄嘅留言, 好鬼死crazy, 但睇到人地好濕, 心痕痕, 不停地幻想!!!

------------------------------------------
你真係好淫做我隻淫狗比我調教你

搽牙高落你粒豆等你出手,唔餵你,濕左就fit你patpat邊打要你自己數,打到咁上下要你觀腸,400cc塞肛塞,唔比懶,死未,你有冇咩聯落方法等我遠距離調教做母狗,哼
------------------------------------------

Um......唔知仲有無人想調教MK太lei???

但我嘅留言已經滿, Please直接留言喺我個post裡面啦!!!!

愛死你地:smile_o09:

做我隻淫狗吧,主人露出了腳址,等淫狗來啜呀,快快扒過來
:smile_o10:

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-8 06:46 AM 發表 查看引用來源
某師兄嘅留言, 好鬼死crazy, 但睇到人地好濕, 心痕痕, 不停地幻想!!!

你真係好淫做我隻淫狗比我調教你

搽牙高落你粒豆等你出手,唔餵你,濕左就fit你pat ...
你真係好鬼淫賤!真係想大大力懲教你!:smile_o05m左你,等調教你個淫娃!:smile_o09:

引用:
原帖由 ynnek0112 於 8/1/2015 07:35 AM 發表 查看引用來源
你真係好鬼淫賤!真係想大大力懲教你!:smile_o05m左你,等調教你個淫娃!:smile_o09:
E~我嘅留言已經滿, Please直接留言喺我個post裡面啦!!!!

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-8 08:06 AM 發表 查看引用來源

E~我嘅留言已經滿, Please直接留言喺我個post裡面啦!!!!
你睇左先啦,唔係點調教你姐:smile_o05:  

我留左係個subject到

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-8 08:06 發表 查看引用來源

MK太, Christmas同老公玩得開心嗎?
我前排對住妳張相J, 射到妳對波周圍都係, 有無多d正相?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆