上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.1k

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 04:51 PM 發表 查看引用來源

斯兄 .. 你都話係嬉戲文章, 唔駛咁認真.
就算有遺留, 亦不為過.
蓉兒同我都係借你個舖, 發下up 風, 係緊張既生活中, 放開下懷抱姐
而+ 真係無乜地方可以無墨弄文架,  ...
就是啦,我是好水皮:smile_13: 又天生不怕醜,我不敢在daddy作詩,自己post又怕悶親d fd,所以來你post,又有老師(潮水).又有hk哥,我也被話老土呀:smile_39: 我真的愛詩詞呀.你別走呀.好吧:smile_45:

引用:
原帖由 唔知知 於 2008-10-9 03:55 PM 發表 查看引用來源
不要這樣.............我不想..唔該:smile_24:
但係事因你起喎:smile_40: 恕我直言, 唔好介意:smile_40:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 04:53 PM 發表 查看引用來源

你進步好多啦.有𪊲幾唔錯添.
我有地方比人批詩才行呀,你笑也不怕呀.罵也不怕.有老師就行了:smile_14:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 04:51 PM 發表 查看引用來源

你得左好多啦:smile_30: :smile_30:
thank you hk哥
蓉兒心喜之.願成為女才.不怕人笑痴:smile_30:

引用:

斯兄 .. 你都話係嬉戲文章, 唔駛咁認真.
就算有遺留, 亦不為過.
蓉兒同我都係借你個舖, 發下up 風, 係緊張既生活中, 放開下懷抱姐
而+ 真係無乜地方可以無墨弄文架,  ...
相交以誠.你唔好介懷.
況且你開檔.我必定到.只要通知聲.

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 04:53 PM 發表 查看引用來源
拖我落水
潮水呀,我daddy也來了,大家以文會友貴相知,加油努力每一天

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 04:56 PM 發表 查看引用來源

妳有知音咖.唔係我一個 DSHK 都飪話你進步.
我每日也看書..............也愛,,,,,,,,,,,,,,,,電視.從中學習:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-9 05:01 PM 發表 查看引用來源

thank you hk哥
蓉兒心喜之.願成為女才.不怕人笑痴:smile_30:  
終有一日龍穿鳳

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 05:01 PM 發表 查看引用來源

相交以誠.你唔好介懷.
況且你開檔.我必定到.只要通知聲.
多謝先, 有咁一日, 第一個通知你

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 04:59 PM 發表 查看引用來源

但係事因你起喎:smile_40: 恕我直言, 唔好介意:smile_40:
你識佢都知佢純真........
個兩位又奇怪.本來都無事.我又唔上到嚟.攪到佢地又停咗 acc.跟住就變身.分身無無謂謂攪一輪.或者我都年紀大.只係覺得佢地似小學生玩家家酒.玩玩下又落唔到台.
做嘢都已經成日係咁.呢度無必要...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆