上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.6k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:04 發表 查看引用來源
唔係因為有性先掛住佢, 係我間唔中都想知佢過得好唔好 隔離個個對佢有無我對佢咁好:smile_13:
仲未放底啊?過左幾耐啦!

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

除底褲性感D...
男人好難捉摸:smile_45:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 04:08 PM 發表 查看引用來源

仲未放底啊?過左幾耐啦!
無放低過:smile_15:
散左一年零4個月:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

唔係因為有性先掛住佢, 係我間唔中都想知佢過得好唔好 隔離個個對佢有無我對佢咁好:smile_13:
:smile_o08:都係一樣LA...我當然明白..就算唔係GF..SP同SL都會咁...重感情GE人係咁....

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:09 發表 查看引用來源
男人好難捉摸:smile_45:
彼此彼此啦..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08:都係一樣LA...我當然明白..就算唔係GF..SP同SL都會咁...重感情GE人係咁....
SP/SL呢D我唔識答, 我未曾有過:smile_35:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01::smile_o01:你大把機會LA..日日等受PM LA

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01::smile_o01:你大把機會LA..日日等受PM LA

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:09 發表 查看引用來源

無放低過:smile_15:
散左一年零4個月:smile_13:
放低, 放過自已:smile_o13:
https://www.youtube.com/watch?v=viKPn4YiQo4

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:12 PM 發表 查看引用來源

其實我唔係想要SP/SL, 我想要返個男朋友多D:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆