上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.7k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-17 09:40 PM 發表 查看引用來源

地方得..用品得....女仲得...今次真係好好玩:smile_46:
睇到天哥咁Happy我又好想返去玩tim

引用:
原帖由 Poso 於 2008-11-17 09:45 PM 發表 查看引用來源
250 蚊好低喎 !
ok啦...:smile_35:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-11-17 10:18 PM 發表 查看引用來源
i misst sunday mm:smile_13:
依排識左好多索女...:smile_35: ...

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

聽落都好正,好想去睇下而個場係靚成點,我諗成個東莞最多靚女集中都係常平到,唔係邊有咁多ching 沉船呢哈哈,
天哥有無聽過V8呀係中山呀
我有條QQ女想我過去玩下,你話好唔好去好呢:smile_41:
而家d新房裝修拍得住d高級k場...唔錯嫁

冇錯..而家既常平真係幾好玩..好多靚女...好繁榮

v8冇聽過喎..太遠了...

過去玩冇防既..重要係睇下條qq女得唔得先啦

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-18 12:05 AM 發表 查看引用來源
今個星期你地仲去唔去新地呀:smile_41:
今個星期唔去喇..留港呀....下星期去唐會disco(在虎門)..下個月頭先去新地

引用:
原帖由 hobee1984 於 2008-11-18 12:11 AM 發表 查看引用來源

睇到天哥咁Happy我又好想返去玩tim
come on~~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-18 06:47 AM 發表 查看引用來源

come on~~~
morning tin :smile_38:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-11-18 09:25 AM 發表 查看引用來源

morning tin :smile_38:
YO DR. GIN:smile_34: ..MISSING YOU:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-18 01:16 PM 發表 查看引用來源

YO DR. GIN:smile_34: ..MISSING YOU:smile_40:
see you on saturday :smile_04:

天兄同煎叔有乜攪作:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆