上一頁下一頁
發新話題

★太子黨★預警~~CA SN高危

收藏  |  訂閱
106  4.5k

引用:
原帖由 RILUK 於 2008-11-20 06:34 PM 發表 查看引用來源

唔好咁揚..米係人都知老二 sink boat:smile_30:  
挑! 比人禁錮響動物園ge屎忽鬼, 你攪掂1205張假釋紙未ar:smile_30:

回覆 1# 的帖子

我都信Ching講既野, 因為我D friend都收到風.

CA不嬲都係打風第一站, 依點我都唔知點解. 上年打風高風期又係依段時候, 個model經理仲返左老家抖左兩個月添. 所以各Ching上CA無論玩K定SN最好之前打聽下先.

近年尾,'d'  KO要揾水過年,依家去玩真係要小心'd'!多謝師兄'包膠'!

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 07:29 PM 發表 查看引用來源

我又俾人投訴啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
人怕出名豬怕肥,何況係你 - 又出名又肥:smile_30:

回覆 1# 的帖子

thanks for your report

收到...thanks:smile_38:

收到唔該晒...............:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 08:24 PM 發表 查看引用來源

你同六叔講, 我食唔倒大煙架啦. 要返工呀! 祝佢福如東海, 壽比南山, 長做長有呀! :smile_15:
#2 and #3 is the same - 有屎忽鬼灌水!!!!

肥龍,做野:smile_38:

引用:
原帖由 matthewy18 於 2008-11-20 08:51 PM 發表
我都信Ching講既野, 因為我D friend都收到風.

CA不嬲都係打風第一站, 依點我都唔知點解. 上年打風高風期又係依段時候, 個model經理仲返左老家抖左兩個月添. 所以各Ching上CA無論玩K定SN最好之前打聽下先.
你信佢?信佢一巴仙都死得人喎

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-20 09:12 PM 發表 查看引用來源

你信佢?信佢一巴仙都死得人喎
花宮主........你做乜咁唱人呀

點解唔唱k呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆