上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.2k

影印仔

祝你長搞長有

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-13 07:01 PM 發表 查看引用來源
行 2-5-8 既大場都係收 250 , DISCUSS 既 CP 團你玩晒啦 !
老師,我只不過制造一個相宜價錢,大家一齊去玩的團。豪飲都系圍內搞,公開團未必個個岩,所以我有我宗旨,唔駛同D無謂人講甘多!

長長都出來厄分 !!

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:11 PM 發表

不如咁丫,搵次你渣數,我叫晒我班兄弟黎。

睇下係你個度飲,我地13個男既(你咁X屎唔洗計)飲唔飲到30打出黎。

我舊年生日,唔計女,淨係計有JJ既。

10條佬我地連買帶送都飲左30打,仲要無人飲醉。

...
@_@人生再世志在膠興,此處不是春秋之地@_@
@_@來者之不善,非仁者之見解,乃團長之可..@_@

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-10-13 07:18 PM 發表 查看引用來源
又有野睇.. 鬧戰時間!!
一卡兩號快回
歡少,快幫手X巨!水桶人出現了!

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-13 07:18 PM 發表 查看引用來源

夠使夠用 , 又唔使問你借 , 關你乜事呢 ?

我去 CP 使一千 , 因為我覺得 CP 最多值一千 !

花得起同懂得花 , 完全係兩件事 !
對,完全認同老師想法,駛得起不如去馬交威下啦,順手囉十個八個搵何生賭浦!

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:14 PM 發表

咁請問各下做老師又幾有成呢:smile_30:

有錢既就唔洗勒住勒住1K玩1晚CP啦:smile_34:

呢排經濟唔好WOR,你幾耐無上過CP呀:smile_30:

@_@施主有超然之思,非仁者之所相,你當師之錯@_@

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 07:24 PM 發表 查看引用來源
歡少,快幫手X巨!水桶人出現了!
我吾小人....我都吾會講的廢話俾人小
我唔找人笨.. 但都不會俾人找我笨
我唔多食酒... 但都吾會夾錢俾人飲酒
但我叫支....   

p.s: 請叫我肥肥仔

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-10-13 07:28 PM 發表 查看引用來源

但我叫支....   

肥肥仔,你好野!

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-10-13 07:28 PM 發表

但我叫支....   

@_@<<寬之高明,非小人之已見,平常心>>@_@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆