上一頁下一頁
發新話題

好耐冇遇到巨龍了......p6.舊事回憶

收藏  |  訂閱
96  32.8k

引用:
原帖由 @tako 於 2019-12-10 20:57 發表 查看引用來源
係咪用妹妹試先🤤😁
最好係啦,😜

引用:
原帖由 Sandy2019 於 2019-12-10 22:28 發表 查看引用來源

Send me your picture😜
點send呀

我同你講,,呢個世界真係好細.....
你仲要冇改ACC.....哈哈哈...
引用:
原帖由 火霜 於 2019-12-5 16:21 發表 查看引用來源
令我諗返起以前都係呢度識過一位澳門師姐

164CM........都算唔矮...哈哈
引用:
原帖由 jason大食仔 於 2019-11-27 22:34 發表 查看引用來源

師姐幾高

5年前寫過了.....之後冇玩引版就連ID 都DEL 埋....

始終 呢到唔係投放感情O既地方....
引用:
原帖由 sam7211 於 2019-12-10 16:51 發表 查看引用來源

寫得幾好,很不錯,
師妹過往咁多經歷,
會有興趣寫下過去引版發生的性愛故事嗎?
期待!期待!

舊PO.重貼,,,,香港KEEP左幾次o既f師兄

咁女仔出得POST,就會有人PM...咁好傾o既咪繼續囉...

話說好耐之前出完post..識左個師兄,,,,因為隔左個海.所以都係吹下水,影下相引佢.

之後夾到個時間,我可以過香港...

咁我地約好左時間見面.

佢叫 F.....有176高,,,屬於高瘦型,,,,眼大大,,,都幾靚仔....:smile_o05:

我,,164高,,,,肥底,但冇咩胸,,,,唔評論自己靚唔靚LA...見人見智

由落船都過關都好緊張......

見到師兄之後,,,仲緊張....因為以佢O既樣貌,身型.....唔洗食咁遠掛??

見面後,,我必問..[點啊,有冇失望呢..哈哈].......冇自信o既性格
{冇呀....^^}

咁我地就行下街先,,
之後佢拖住我....比好大o既安全任我...即刻成個人冇咁緊張

[我地依家去邊,,??]
{行下先.....食個雪糕先}
[ o我...好啊..]-----之後傾返,,,F話我問左好多次去邊,,,佢話唔通我想佢答我地去爆房咩.哈哈

行左一陣,,,食左雪糕...去7仔買D水...我見到爆炸糖.望一望F..點頭.好!.買
.終於.都上房LA..

一路行入去....聽到好大聲叫床聲...啊......啊.....啊
[AV 聲...??]
F笑笑口咁{.你當係啦.}...

之後我地要等房,,等左10分鐘

入左房之後.....
我放好D野...

之後我話咁我沖涼先LA
好簡單沖一沖個身....換左件黑色戰衣...真空出返黎
唔係好夠膽望F..O既表情....總之我怕怕羞羞咁啦

之後到F去沖...
咁我係出面放好D水..拆左D爆炸糖,,,放好支假狗,,攞埋KY出黎

F沖好涼之後...我地就訓埋一齊...其實我都真係好緊張..個心BOBO跳
F好溫柔咁開始KISS..我...我都好享受咁配合..細細個嘴唇

佢慢慢開始一隻手..摸我個波....我好怕羞咁講..
[都話好細架啦....]
{唔係呀...岩岩好...我中意}

之後,慢慢掃落去小穴到,,,,,,用中指慢慢掃我小核...小核係我最敏感o既部位
[啊..嗯....]  怕羞低沉o既呻吟聲.充斥係房間

佢由慢..開始,,,再快速咁掃我粒豆...[啊....嗯..啊 ..啊....]

佢攬住佢...成個抽搐咁.高潮左...

我望住佢...[好舒服...到我服 侍返你..]

我反身轉係佢上面..
攞出佢支棒棒....放曬入口....以我上網學o既口技用曬出黎

先用舌頭係上面打轉....再用力吸啜,,深喉
(因為自己知自己波唔大,,,,,冇咩好玩,所以吹功會努力d...>.<)

我都聽到佢o既呻吟聲..佢O既呻吟聲令我更努力去吹..
之後就用爆炸糖....佢話佢未玩過....

我先將D糖放係口....比佢聽下D sasa聲..
再慢慢放入支棒到,,,慢慢比d糖係棒棒到爆炸..

{啊....好正...}
由袋袋奶返上個頭...

令成支棒棒都甜甜的
之後再用凍水用佢沖涼.

我含住啖水.....之後吸枝棒入去
令成支棒係我口腔入面同d凍水..受壓...
呢個......試過都話舒服...:smile_o05:

沖好涼之後.........成支棒又硬又址...

但師兄話想服侍多我一陣先wo...

佢再之用手掃落我小穴穴

因為我高潮左....自己知好難濕....但我又唔想處壞個氣氛

我由得師兄玩小穴穴...玩左一陣..佢了到好多淫水出黎
{嘩..衰妹..你好濕wo}
[下......我一直都好難濕架..所以我ky都帶埋黎]
[師兄..你手勢太好了]
繼續享受比佢了我o既時間..F話

{..咁我以後做你支KY啦..}
完左呢句..佢開始用手指插我.
[啊....啊.......好緊啊.....啊]
[師兄..你用緊幾多隻手指..啊........]

{衰妹,,,我用1隻手指咋.......}
[啊.....唔得啦..我好想要.....你插我啦...]

之後師兄去帶套,,,,我就係後面錫佢..鍚佢耳仔....

路過支持左先XD 難得係長文, 而家先開始睇文lul~
((估唔到有舊post浮返上水

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2019-12-10 23:20 發表 查看引用來源
咁女仔出得POST,就會有人PM...咁好傾o既咪繼續囉...

話說好耐之前出完post..識左個師兄,,,,因為隔左個海.所以都係吹下水,影下相引佢.

之後夾到個時間,我可以過香港...

咁我地約好左時間見面.

佢叫 F.....有176高 ...
好正啊,師姐,點解可以做到咁放得開呀?

點為之開放啊...

我覺得相對呢個版其他d post..我個d算係極唔吸引啦...哈哈哈
引用:
原帖由 Sandy2019 於 2019-12-11 12:12 發表 查看引用來源

好正啊,師姐,點解可以做到咁放得開呀?

有 update 即刻入嚟留個言先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆