上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 23:46 發表 查看引用來源

梗信你格:smile_38:你經驗一定多過我
Call uber好尷尬架喎點樣叫佢係D黑蚊蚊既地方擺低我:smile_30:
我OK架喎, 你咪睇囉 記得車返我走 我唔想留低係黑蚊蚊:smile_42:
我都係20有           咋喎,而且我呢D遲開竅,可能其實你熟D,多多指教

有免費飛咁我唔客氣啦。:smile_o01:
不過,點解要淨係車你走呢?掉低另一半?佢...唔得要罰佢?:smile_o03:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:57 PM 發表 查看引用來源

我都係20有           咋喎,而且我呢D遲開竅,可能其實你熟D,多多指教

有免費飛咁我唔客氣啦。:smile_o01:
不過,點解要淨係車你走呢?掉低另一半?佢...唔得要罰佢?:smile_o03:
我almost識既野都係前男友教架咋 我邊到熟:smile_13:
隨便 可能到時我重興奮添:smile_30:
唔係呀我講漏左之嘛 please take him away too
得唔得 未知架喎:smile_47:可能係我唔得呢:smile_24:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-12 23:55 發表 查看引用來源

但7人巴士方便你同阿嫂出去尋開心喎!哈哈
同埋有好爸爸形象
中年危機,唔好提了!當我地覺得26係受罪,唔型,我地已經踏入中年危機了
夏天週圍都係蚊,可以去到邊都有得係室內開心,呢個係7人巴士我諗到既唯一吸引之處。

Good,我仲覺26有性格,亦只係覺得26係磨煉。
所以我應該未有中年危機。:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 00:03 發表 查看引用來源

我almost識既野都係前男友教架咋 我邊到熟:smile_13:
隨便 可能到時我重興奮添:smile_30:
唔係呀我講漏左之嘛 please take him away too
得唔得 未知架喎:smile_47:可能係我唔得呢:smile_24:
咁你男友教到師姐去到咩程度呢?

要call車去黑抆抆記住打比我,99909394,記住比免費飛,我自己識擔櫈:smile_04:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 12:09 AM 發表 查看引用來源

咁你男友教到師姐去到咩程度呢?

要call車去黑抆抆記住打比我,99909394,記住比免費飛,我自己識擔櫈:smile_04:
我好衰係前男友關於sex既所有野都係佢教我架喎 ..
咩程度我要點講至少唔係bb班囉 點都上緊K2
999 call黑警就快:smile_03:有需要 我會PM你搵車:smile_04:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 00:13 發表 查看引用來源

我好衰係前男友關於sex既所有野都係佢教我架喎 ..
咩程度我要點講至少唔係bb班囉 點都上緊K2
999 call黑警就快:smile_03:有需要 我會PM你搵車:smile_04:
到我收到PM時,你男友應該已經射左9次,你就高潮左19次...:smile_03:

咩程度,例如分享下你同ex或者現任點樣開心過,又順便等我攞下靈感

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 01:02 AM 發表 查看引用來源

到我收到PM時,你男友應該已經射左9次,你就高潮左19次...:smile_03:

咩程度,例如分享下你同ex或者現任點樣開心過,又順便等我攞下靈感
唔好提:smile_39:要個男人射得出唔難 問題係我好難高潮:smile_13:
我同ex有試過係office搞過, 堅刺激 聽到少少聲真係嚇到個心離一離
之前間唔時去澳門 係酒店窗台又有 對住個海:smile_40:
去台灣旅行7日, 搞足7日(係唔止7次) ..:smile_44:
口爆試過一次咁大把, 之前EX一直有提過顏射, 我都有應承佢, 不過到散之前佢都無做到:smile_44:
試過用爆炸糖同冰水去含囉, 重有隻私家旦:smile_13:
好似係咁多啦:smile_44: 我無記錯記漏既話.......

未有現任男友呀:smile_13:有既話 驚死我未唔搞佢咩:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 06:45 PM 發表 查看引用來源

CTM:smile_30:我下意識睇到係陳大文:smile_30:真係sorry:smile_35:
女人就係咁架啦 一時一樣
我依然努力游說緊 我屋企兩老比我揸26:smile_24:好想學:smile_24:

btw 黑蚊蚊 正呀喂 好鬼刺激:smile_47:
不 ...
我有26,也有46

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 01:14 發表 查看引用來源

唔好提:smile_39:要個男人射得出唔難 問題係我好難高潮:smile_13:
我同ex有試過係office搞過, 堅刺激 聽到少少聲真係嚇到個心離一離
之前間唔時去澳門 係酒店窗台又有 對住個海:smile_40:
去台灣旅行7日,  ...
玩具同望街都試過,係屋企望住對面樓,唔知有冇師兄師姐見到呢?哈哈:smile_04:
我都想試係office...不過...你前度係同事?如果唔係要冇人懷疑咁一齊入公司,好似幾困難?:smile_41:

師姐唔係次次有高潮,咁咪吊住癮?都幾慘喎...
雙愛但性夾唔到,會唔會有D遺憾?:smile_13:
如果淨插比唔到師姐G高潮,有冇試過一路插一路玩豆豆?會唔會由C高潮開始容易D?
萬幸,C又好G又好,我都叫次次比到高潮老婆...:smile_30:

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-3-13 02:48 發表 查看引用來源

我有26,也有46
我估我明,你意思係,你踩單車(26),仲有性慾(46)?
我仲讀大學時,都好熱衷單車架,環港島,寶蓮寺...不過都一樣影響唔到我性慾同性能力架:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆