上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-8 09:15 AM 發表 查看引用來源
好多人PM 我問...咁我地一齊左咁耐..食左幾多次呀..??

我想講....都訓過5晚,,,,都係剩訓囉.....

1次都冇搞過...
會唔會係怕羞仔或者係青頭仔,未試過所以怕你拒絕呀?

唉....我都唔知....亦唔想再知..

尋晚真係忍唔住同佢講分開

或者香港人要O既自由我比唔到佢....

咁多位師兄..THX LA..

我唔記得左幾時先覆到PM???

50分

我感覺我以前同妳傾過

下..有D咁O既事....傾過定搞過先:smile_o01:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-8 09:29 AM 發表 查看引用來源
唉....我都唔知....亦唔想再知..

尋晚真係忍唔住同佢講分開

或者香港人要O既自由我比唔到佢....

咁多位師兄..THX LA..
其實又唔關香唔香港人事既, 自由呢樣野係人都想要架啦:smile_35:
正如師姐你一開始分享, 都話有男友既時候都有係出面搵食, 呢樣都係"自由"黎架嘛

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-8 10:00 AM 發表 查看引用來源
下..有D咁O既事....傾過定搞過先:smile_o01:
事實上師姐你有同過幾多位引板既師兄搞過先

引用:
原帖由 火霜 於 2014-6-8 10:02 AM 發表 查看引用來源
事實上師姐你有同過幾多位引板既師兄搞過先
如果你引版識O既...應該係4個LA...2個HK 2 個MACAU

仲有...我30少4....應該唔係個個叫我師姐掛:smile_o03:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-8 10:07 AM 發表 查看引用來源

如果你引版識O既...應該係4個LA...2個HK 2 個MACAU

仲有...我30少4....應該唔係個個叫我師姐掛:smile_o03:
其實越洋搵食既感覺如何?

咦, 原來係師妹 咁我改返口先

下載唔到香討app.....回覆有d麻煩。。

Btw...出左街。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆