上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.4k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 02:59 PM 發表 查看引用來源

佢睇黎好想我地出post玩玩具
Coco你呢? 有無返工?:smile_14:
我呢啲窮_就梗係返緊工搵緊食啦
就黎手停口停架啦!
我無玩具喎⋯⋯

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 14:57 發表 查看引用來源

可以有咩要求
假狗好多隻架咩, 有無枝質感上比較接近:smile_44:
全部都係膠:smile_30:

不過你想要鐵都得, 凍冰冰:smile_o08:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:03 PM 發表 查看引用來源

睇人使錢最開心:smile_o12:

經濟D就去全能既淘寶:smile_04:
不過如果負擔得起, 咪買貴少少囉, 話晒都係插入重要部位喎...
雖然貴一倍唔知係咪好一倍, 買個安心羅...:smile_39:
賤格:smile_30:但我都好鐘意洗錢
淘寶都有架, 不過淘寶淨係可以直送, 唔可以集運:smile_13:
同隻狗戴套囉

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:05 PM 發表 查看引用來源

呵呵..咁幾時先有特別需要啊?
突然妹豬嗌肚餓個陣囉

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:07 PM 發表 查看引用來源

返工可以有幾趣, 有D空閒梗係上來同你地吹下水啦:smile_46:
返工可以好有趣,如果公司有靚仔
可惜我活在神獸地獄

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 03:08 PM 發表 查看引用來源

就黎手停口停架啦!
我無玩具喎⋯⋯
果然大家D工都有D時間上下網
彩~望都望你長做長有:smile_40:
要唔要CMUI我買隻比你:smile_o06:我好樂意!:smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 02:52 PM 發表 查看引用來源

暫時都重未自己玩到滴水
:smile_14:未自己玩到滴水...快D修練

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:10 PM 發表 查看引用來源

全部都係膠:smile_30:

不過你想要鐵都得, 凍冰冰:smile_o08:
唔要硬膠:smile_o07:
可以暖笠笠既都好:smile_o05:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 15:08 發表 查看引用來源

就黎手停口停架啦!
我無玩具喎⋯⋯
包唔會尷尬, 今日收工去買呢個入門野, 可以慢慢揀岩粗幼大細先比錢, 價錢經濟實惠, 玩完仲有得食, 仲可以美容添!:smile_o12:

:smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 03:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_14:未自己玩到滴水...快D修練
唔會囉:smile_o04:真係有排抹架 前世未做過咩:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆