上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.7k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-13 06:52 AM 發表 查看引用來源

女神班friend不嬲好多都得嫁...:smile_47:

果晚我都好想0係加洲紅玩耐d..無耐要返過去(條女炸型:smile_39: )..sorry..掉低左你地

你果個都得啦..成個郭善妮咁
條女好似郭善妮咁  都仲話其他女得:smile_27:
比我起碼玩半年:smile_27:
救命呀  好想去新地  但係又要陪老細係深圳玩:')

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-11-13 10:45 AM 發表 查看引用來源

條女好似郭善妮咁  都仲話其他女得:smile_27:
比我起碼玩半年:smile_27:
救命呀  好想去新地  但係又要陪老細係深圳玩:')
似0者....不過都唔錯既

果班你應該見過啦..LILI果班麻...又未止於好靚既...(對你黎講直頭容知俗粉啦)

我都知你好想黎....我都好想你黎

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-13 07:04 AM 發表 查看引用來源
天哥甘早晨呀!!
你都早呀.....我朝朝都咁早嫁

見到天哥正post一定要推

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-13 12:59 PM 發表 查看引用來源

似0者....不過都唔錯既

果班你應該見過啦..LILI果班麻...又未止於好靚既...(對你黎講直頭容知俗粉啦)

我都知你好想黎....我都好想你黎
lili我都想食嫁:smile_44:
不過果陣我同緊佢個fd一齊
之後lili小姐又比我個兄弟食左:smile_44: (你知邊個啦)
攪到我想食都...........朋友食過好似唔知點咁:smile_30:

用個"食"字真係好賤
不過男人係咁"賤"嫁啦:smile_30:

聽日有冇空去按摩呀?
上次買野d錢仲未比返你:smile_27:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-13 01:02 AM 發表 查看引用來源
:smile_46:

佢 實頂唔順引誘既~~吃吃吃~~:smile_46:
your seduction is very successful.:smile_45: .
such an evil tin

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-11-13 03:32 PM 發表 查看引用來源

之後lili小姐又比我個兄弟食左:smile_44: (你知邊個啦)
攪到我想食都...........朋友食過好似唔知點咁:smile_30:

用個"食"字真係好賤
不過男人係咁 ...
食色性也,男人唔賤格D女都唔like 啦,係咪咁講先
我幻想緊同郭善妮仆野係點既呢,真係好想join你地添哈哈:smile_47:

仲唔3分鐘..俾d時間你蒲頭...

夠鐘~~祝我生日快樂...:smile_24:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-11-13 03:32 PM 發表 查看引用來源

用個"食"字真係好賤
不過男人係咁 ...
如果係認真既就話怕尷尬0者..大家都係玩既有咩所謂0者...

依種cum兄弟怕咩做0者...

你講今日星期5按摩?..唔得喇...琴晚太累了...今天要休息

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆