上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.0k

引用:
原帖由 cheong1027 於 2011-6-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

末係囉,根本連可能連樓主的野都無咩睇過就等食...
唔知今晚樓主會唔會又出去玩露出呢..

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-10 12:07 AM 發表 查看引用來源
最衰我黎排勁少入黎.. 同埋冇入黎傾.. 咁俾唔俾加我架
哈而家點都靜的架啦,樓主又唔係有8隻手...點會睇得到今多呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

我估玩得一定會日日玩啦,只係而家樓主覺得露出的定義唔同左傘~~~
係家唔著3出門倒垃圾唔著3都係好少事泥~~~

引用:
原帖由 cheong1027 於 2011-6-10 12:14 AM 發表 查看引用來源
我估玩得一定會日日玩啦,只係而家樓主覺得露出的定義唔同左傘~~~
係家唔著3出門倒垃圾唔著3都係好少事泥~~~
純8掛問下..如果CHING你女友都好似樓主咁鐘意露出..你會點

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:16 AM 發表 查看引用來源

純8掛問下..如果CHING你女友都好似樓主咁鐘意露出..你會點
如果條女肯的.. 咪陪埋一齊著住底咁倒垃圾..再笑住倒完跑返入屋 :smile_o13:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:16 AM 發表 查看引用來源

今如果係我又唔介意波,今自己條女只係比人睇到又無咩ga,但只要一定要拒答應唔比人玩得,只可遠觀

引用:
原帖由 cheong1027 於 2011-6-10 12:20 AM 發表 查看引用來源
今如果係我又唔介意波,今自己條女只係比人睇到又無咩ga,但只要一定要拒答應唔比人玩得,只可遠觀
哈哈..都幾難搵到個比自己調教既女人..而家香港咁多港女..1講分分鐘比佢話變態..要分手都似..

引用:
原帖由 cheong1027 於 2011-6-10 12:20 AM 發表 查看引用來源
嘩, 咁真係要佢答應先好喎

support good post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆