上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.4k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 17:38 發表 查看引用來源
我地呢個post要仔有仔要女有女要爸爸有爸爸架:smile_34:
仲有媽媽...

有男.有女..咩都可以講...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 05:38 PM 發表 查看引用來源

我地呢個post要仔有仔要女有女要爸爸有爸爸架:smile_34:
仲要係咸濕個隻:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 05:38 PM 發表 查看引用來源

仲要係咸濕個隻:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 17:26 發表 查看引用來源

咁都好D...2地好難行:smile_39: 
睇師兄咁感慨,應該有D體會喎?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 17:23 發表 查看引用來源

同路人:smile_o06:
點解引版post會變左育兒post咁:smile_03::smile_03::smile_03:
好,等我呢個樓主調下味先。
見blackka媽同滴水豬都講過下買玩具(Coco姐有冇?),不如講下你地D玩具?:smile_53:
我同老婆都有玩過幾個玩具,至正個個係兩頭震...(我之前post講過...:smile_o05

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 17:47 發表 查看引用來源

仲有媽媽...

有男.有女..咩都可以講...
估唔到小弟個post可以咁好吹。
好多謝你地呀(眼濕濕):smile_o09:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 07:55 PM 發表 查看引用來源

好,等我呢個樓主調下味先。
見blackka媽同滴水豬都講過下買玩具(Coco姐有冇?),不如講下你地D玩具?:smile_53:
我同老婆都有玩過幾個玩具,至正個個係兩頭震...(我之前post講過...:smile_o05
無去過買玩具,怕羞
加上我家大爺唔肯玩,唉

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 07:50 PM 發表 查看引用來源

EX 同SP都試過..好難KEEP:smile_39:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 07:50 PM 發表 查看引用來源

EX 同SP都試過..好難KEEP:smile_39:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 20:05 發表 查看引用來源
無去過買玩具,怕羞
加上我家大爺唔肯玩,唉
咁得意..一般男人都中意玩架...
可以偷下懶休息下...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆