上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

收藏  |  訂閱
163  24.4k

引用:
原帖由 kennethi 於 2008-12-8 02:19 PM 發表 查看引用來源

但個下係佢老公前面,我後面
咁係咪佢老公瞓係到吖?
係咪成件事都由你推動囉:smile_46:
辛苦晒:smile_30:

同 2 個親兄弟做 and 2 個 唔識o既 有咩分別:smile_41:

2抽1:smile_47:

期待:smile_40: :smile_40: :smile_40:

回憶總是美好的。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦
件事同過一d netfd講過,但唔係開thread講

幾年前既事啦,果時仲係中環返工
happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...
兄弟情心!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

呢次可以話係被動既一箭雙鵰...
不過係字裡行間好似睇唔出你有ENJOY到喎.. 可能你太醉
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦
件事同過一d netfd講過,但唔係開thread講

幾年前既事啦,果時仲係中環返工
happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...

記實妳有冇統計同幾多人做過?

超過100?

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-8 11:22 PM 發表 查看引用來源
呢次可以話係被動既一箭雙鵰...
不過係字裡行間好似睇唔出你有ENJOY到喎.. 可能你太醉
果晚去左幾間玩,好倦好眼訓啦,加上醉醉地呢,訓上床已唔想郁
成晚做左死魚比佢地擺佈
引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-12-8 11:22 PM 發表 查看引用來源
記實妳有冇統計同幾多人做過?

超過100?
咁多年唔記得啦,有d仲係唔清醒時做,但一定超過100

有時真係唔明,有人時時有得食,我想食都冇得食,親細佬,外甥仔,個個都一拖二,我想一個都冇:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆