上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.2k

@_@<<<<<<<<常仔之旅,不去也支持>>>>>>@_@

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:05 PM 發表 查看引用來源

係咪為錢而搞見引見智:smile_34:

你預每人10支,係預每個男既10支,即係每PAIR男女10支。

我唔知你個班係咪個個都咁X屎,反正我上次圍內兄弟去飲,8個人(4男4女)飲左7打幾:smile_30:
飲得多 , 最多咪酒鬼一名 , 唔通就等於事業有成。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:05 PM 發表 查看引用來源

你預每人10支,係預每個男既10支,即係每PAIR男女10支。

我唔知你個班係咪個個都咁X屎,反正我上次圍內兄弟去飲,8個人(4男4女)飲左7打幾:smile_30:
我支.. 你地四個都飲得...
十幾人.. 有人愛飲酒.. 有人愛吊西.. 有人只系來坐坐.....如果真系個個去仁K都要醉 !!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 07:05 PM 發表
馬龍兄,上個星期君匯連買連送13打半,共162支,共計13人,每人180,共收2340,埋單折實2014,DJ兩個300,共2314,我就睇左玩囉,邊度有搵團友著數,呢位三哥,唔該睇清楚我條數,圍落唔計DJ小費,每枝酒都系12.432人 ...
不如咁丫,搵次你渣數,我叫晒我班兄弟黎。

睇下係你個度飲,我地13個男既(你咁X屎唔洗計)飲唔飲到30打出黎。

我舊年生日,唔計女,淨係計有JJ既。

10條佬我地連買帶送都飲左30打,仲要無人飲醉。

162支,對我地個班黎講,如果齊到13隻腳,熱身都未X夠。

同我拎定多200支黎啦。。。。。。。。

吾記得講.. 有的人貪多女.. 可以玩多幾對ball ball (我就系)

引用:

大哥,你個D豪飲團各有支持者,不過唔系個個適合,我有團友講過你個便D野,佢地話唔飲得就唔好去你個邊玩,即是話幫人夾錢請人飲,唔系我話的,系人地講我知,我其實做人處事,都唔想話邊個著數,邊個唔著數,團就等各CHING參加,從來不加意見,左右人地參團,黎過我團都知超值,各人都盡興而返房,你個D豪飲團,唔關我事,你自便吧!

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-13 07:09 PM 發表

飲得多 , 最多咪酒鬼一名 , 唔通就等於事業有成。
咁請問各下做老師又幾有成呢:smile_30:

有錢既就唔洗勒住勒住1K玩1晚CP啦:smile_34:

呢排經濟唔好WOR,你幾耐無上過CP呀:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:11 PM 發表 查看引用來源

不如咁丫,搵次你渣數,我叫晒我班兄弟黎。

睇下係你個度飲,我地13個男既(你咁X屎唔洗計)飲唔飲到30打出黎。

我舊年生日,唔計女,淨係計有JJ既。

10條佬我地連買帶送都飲左30打,仲要無人飲醉。

...
我行德何能幫你渣數,何況我唔想識甘多無謂人,你行你素,我無興趣,失陪!

又有野睇.. 鬧戰時間!!
一卡兩號快回

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 07:14 PM 發表 查看引用來源

咁請問各下做老師又幾有成呢:smile_30:

有錢既就唔洗勒住勒住1K玩1晚CP啦:smile_34:

呢排經濟唔好WOR,你幾耐無上過CP呀:smile_30:
夠使夠用 , 又唔使問你借 , 關你乜事呢 ?

我去 CP 使一千 , 因為我覺得 CP 最多值一千 !

花得起同懂得花 , 完全係兩件事 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆