上一頁下一頁
發新話題

男朋友...

收藏  |  訂閱
62  2.2k

do u have bf now , i finding your type of gf ar , let's come my post and take a look la~~~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8353613&extra=page%3D2

引用:
原帖由 shadow_flow 於 2008-10-9 02:25 AM 發表 查看引用來源
我22歲,168cm 高,仲讀緊書
想搵2x 歲既男仔做朋友.. 讀緊書/做緊野既都唔緊要
最好唔煙唔賭啦~
我丫我丫...

我唔煙唔賭ga

引用:
原帖由 shadow_flow 於 2008-10-9 02:25 AM 發表 查看引用來源
最好唔煙唔賭啦~
3字頭得唔得呀:smile_38:

你想識男仔首先都要比陋相人地睇下先得嫁~~一d誠意都無~~

引用:
原帖由 七頭一名 於 2008-10-28 06:29 PM 發表 查看引用來源
你想識男仔首先都要比陋相人地睇下先得嫁~~一d誠意都無~~
人如其名

大半個月前既吉POST都頂返上黎..   :smile_19:

hihi

nice to meet u ar
做過朋友

引用:
最好唔煙唔賭啦~
我係23yr old, 而家讀緊information engineering yr.2

我都想找一個女朋友...

我高176cm, 62kg, 好唔煙唔賭, 喜愛做運動, sing k, 看戲

樓主, 我黎報名呀! 我31, 175高, 係一個工程師黎嘅!
可以認識妳嗎?

到:smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆