上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

會點敏感法, 好易濕同好易就高潮?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 01:42 PM 發表 查看引用來源
師兄師姐可能會覺得我唔man,不過我就係買左呢架自動波車...
因為老婆得自波牌,佢又話想揸(不過實情係咁耐以黎都揸唔夠廿次,女人:smile_39:)
男人的浪漫唯有寄情公司架錢七...:smile_13:

不過自動波都有好處 ...
CTM:smile_30:我下意識睇到係陳大文:smile_30:真係sorry:smile_35:
女人就係咁架啦 一時一樣
我依然努力游說緊 我屋企兩老比我揸26:smile_24:好想學:smile_24:

btw 黑蚊蚊 正呀喂 好鬼刺激:smile_47:
不過 .. 我未試過 因為以前男朋友揸開26

引用:
原帖由 superken07 於 2017-3-12 16:11 發表 查看引用來源
會點敏感法, 好易濕同好易就高潮?
本身都濕,而家仲多水。
本身都次次高潮,而家每次高潮都持續得耐左,我感覺到佢每次收縮強烈左。
不過,我估呢D野都好個人,因人而異...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 18:45 發表 查看引用來源

CTM:smile_30:我下意識睇到係陳大文:smile_30:真係sorry:smile_35:
女人就係咁架啦 一時一樣
我依然努力游說緊 我屋企兩老比我揸26:smile_24:好想學:smile_24:

btw 黑蚊蚊 正呀喂 好鬼刺激:smile_47:
不 ...
係呀, My name is Chris, 陳大文, Chris:smile_30::smile_30::smile_30:
可能人大左,你叫我係香港高速揸26都唔係好敢,人老左,珍惜生命(怕死)
師姐仲想揸26,應該好多青春啦:smile_o12:

揸26去黑抆抆刺激下都得架,我地最後都係落車架啦:smile_46:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:16 PM 發表 查看引用來源

係呀, My name is Chris, 陳大文, Chris:smile_30::smile_30::smile_30:
可能人大左,你叫我係香港高速揸26都唔係好敢,人老左,珍惜生命(怕死)

揸26去黑抆抆刺激下 ...
好名好名
我梗係趁自己重後生 去玩下啦:smile_o13:
一個人出出入入 26方便嘛 帶隻狗出去都得:smile_13:
青春呢家野 ... 我今年20有11111架啦:smile_44:

睇下下一個男朋友係揸26定46囉:smile_30:如果無6, 都好難有黑蚊蚊玩:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:16 PM 發表 查看引用來源

揸26去黑抆抆刺激下 ...
笑咗,Chris chan 當年會考作文必用既名
又,26係夏天入隧道簡直係人生既考驗。同一情況係冬天渣入青馬
作為大媽既我年紀有返咁上下。已經承受唔起26了
樓主換左7人車未?同自由自在兜風say bye bye

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 23:25 發表 查看引用來源

好名好名
我梗係趁自己重後生 去玩下啦:smile_o13:
一個人出出入入 26方便嘛 帶隻狗出去都得:smile_13:
青春呢家野 ... 我今年20有     架啦:smile_44:

睇下下一個男朋友係揸26定46囉:smile_30:如果無 ...
冇6有冇6既黑抆抆既,信我:smile_46:
再唔係,叫Uber。
再唔係,我扮Uber車你地,幫到同好有得爽我又唔介意呀(有觀眾席就最好勒:smile_04:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:41 PM 發表 查看引用來源

冇6有冇6既黑抆抆既,信我:smile_46:
再唔係,叫Uber。
再唔係,我扮Uber車你地,幫到同好有得爽我又唔介意呀(有觀眾席就最好勒:smile_04:)
梗信你格:smile_38:你經驗一定多過我
Call uber好尷尬架喎點樣叫佢係D黑蚊蚊既地方擺低我:smile_30:
我OK架喎, 你咪睇囉 記得車返我走 我唔想留低係黑蚊蚊:smile_42:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-12 23:31 發表 查看引用來源

笑咗,Chris chan 當年會考作文必用既名
又,26係夏天入隧道簡直係人生既考驗。同一情況係冬天渣入青馬
作為大媽既我年紀有返咁上下。已經承受唔起26了
樓主換左7人車未?同自由自在兜風say bye bye
前個排十度多DD,高速跟係架26後面,都感覺到陣寒氣,J都縮一縮...
真心佩服26師兄師姐既堅毅!

冇換7人巴士啦,一來養兩名皮費將甚高,二來4門5座望落好似後生D?...
我好似有中年危機?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

前個排十度多DD,高速跟係架26後面,都感覺到陣寒氣,J都縮一縮...
真心佩服26師兄師姐既堅毅!

冇換7人巴士啦,一來養兩名皮費將甚高,二來4門5座望落好似後生D?...
我好似有中年危機?
但7人巴士方便你同阿嫂出去尋開心喎!哈哈
同埋有好爸爸形象
中年危機,唔好提了!當我地覺得26係受罪,唔型,我地已經踏入中年危機了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆