上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.9k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 08:38 PM 發表 查看引用來源
好多時 D 男人都係睇架咋 ! 唔敢真係出手 !!!
係呀 !!! 我今晚玩丫 !! 咁有冇好提議丫
我露得唔玩露少少啦 !!! 我試過同主人落公園 !! 主人除晒我身上既衫褲 !! 同我行左 5MIN 先比我著反衫啦 !!
................

引用:
原帖由 中招 於 2011-6-2 08:49 PM 發表 查看引用來源

我過o黎你屋企, 你露比我睇好冇.哈哈
一齊呀...最多的士$我比

回覆 37# 的帖子

我約左個friend 夜d出來飲野, 你系吾系join我先?

引用:
原帖由 bb861 於 2011-6-2 08:50 PM 發表 查看引用來源
一齊呀...最多的士$我比
直頭我搵部七人車去..hehehe

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 08:38 PM 發表 查看引用來源
好多時 D 男人都係睇架咋 ! 唔敢真係出手 !!!
係呀 !!! 我今晚玩丫 !! 咁有冇好提議丫
我露得唔玩露少少啦 !!! 我試過同主人落公園 !! 主人除晒我身上既衫褲 !! 同我行左 5MIN 先比我著反衫啦 !!
哈哈, 我會蒙住你對眼, 但你要逐件除, 而你又唔知我在你咩位置, 剌唔剌激.

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2011-6-2 08:52 PM 發表 查看引用來源

直頭我搵部七人車去..hehehe
組團睇露出:smile_o11:

我自私d, 我想一個人玩. 哈哈

我都很愛露出,特別係著短裙時行上巴士上層,後面有個男人跟尾就咩都比佢睇晒:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2011-6-2 09:08 PM 發表 查看引用來源
我都很愛露出,特別係著短裙時行上巴士上層,後面有個男人跟尾就咩都比佢睇晒:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
點解我未遇過你o家...:smile_40:

回覆 45# 的帖子

我玩過啦 ! 上次同主人落街
去左公園,主人搵左個角落位跟住拉野遮住我隻眼 !!!
叫我除左件褸 ,跟住要我自慰比佢睇,一路要我講D淫既野 !!
玩左好耐丫    仲要我用口服侍主人丫 !
之後除左眼罩先知原來主人叫左佢 3個 FD 係度睇(當時唔知係主人朋友仔,主人話佢地聽到我呻吟走過黎) ~~~~ 佢地冇搞到我丫不過就要我一路摸自己
佢地自己打JJ 射晒向我個身度囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆