上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.4k

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-25 01:38 PM 發表 查看引用來源
今朝正式同佢玩完。。

Wecxxt 都del埋我

搞到我又想出post 完左個故事

今晚又要還債出個sp post..

哈。。。等我啦

姐姐,要分得清咩係GAME,咩係真感情呀:smile_13:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-25 01:38 PM 發表 查看引用來源
今朝正式同佢玩完。。

哈。。。等我啦

支持,加油呀,
前面仲有更好嘅sp等緊你

仔死仔還在,下個更可愛
掉轉諗你可以解脫去繼續溝仔,不知幾爽XDDD
引用:
今朝正式同佢玩完。。

哈。。。等我啦

引用:
今朝正式同佢玩完。。

哈。。。等我啦

話甘快又有一個sp了,,仲過海來食添:smile_30::smile_30:

好正....慢慢寫:smile_o12:

引用:
今朝正式同佢玩完。。

哈。。。等我啦

保重身體要緊呀!妳琴晚先頭痛黎…
休息夠先好再出post呀!
我地個個都會等妳架~

有始有終,,,,今晚完左個結局...但因為我地幾耐先見一次...而且佢好多野都唔識.所以其實sex個part我唔會打得好詳細.......要睇sex部份激烈o既,c兄c姐可能會失望

<生日快樂>

正式做左sp之後.....我做左好多傻野
朝早等佢返工,自己明明放假都晨早起身陪佢坐巴士返工
買定宵夜接佢放工.
自己份工好固定時間..晚晚11點訓,7點起身o既我
因為佢成日 OT..長開住個WIFI.訓,,,,,零晨3點,4點睇下佢做完野未 OR 陪佢吹下水解悶

直到我地夾好一日....我爸媽去左旅行
佢可以上黎我屋企.慶祝生日

為左個日.......我期待左好耐,,同時好多擔心,緊張

到左個日.....我地預計9點到我屋企
我一早買好食物,,簡單報置,準備禮物.整蛋糕

8點...9點...10點....
都未覆我............一心絕望

{SORRY.,,,,我仲OT緊,,,}
[唔怕啦...你做野先啦].....還要安慰他..

11點....11點半....12點.....沙律..由凍變更凍...
{....半個鍾後OK架啦...}
其實好想放棄[............不如....算啦...我好累...]
{唔好唔好..你等我}

就你呢一句..我見佢咁想見我.....我都成個人開心返

咁我就住時間...由佢出電梯個秘開始.佢已經係我地之間O既party.time

叮噹~~~

我終於見到佢啦.
成個月o既冇見.....我地一見即刻相擁
嘴,舌,鼻都扭埋一齊...
當晚,我著左條黑色露背晚裝.
佢一手攬住我....摸到我光滑的背面
相擁中的我feel到佢.好硬.....

一輪相擁後...我話
[不如食野囉...]

食左沙律前菜後
我就送禮物比佢..
係一隻出奇蛋..
一疊一疊,,打開包裝紙.睇住佢好單純個樣真係好可愛
打開朱古力.....佢話想食....我話都唔好食o既
再打開玩具個蛋........我個心....bo bo bo咁跳..

@.@.......佢見到一隻tiffany.co o既介子
佢當下.....呆左...笑左....不停話傻豬黎架.做咩送d咁貴o既野.
[只要你開心..........我咩都唔介意]
我傻笑咁望住佢

*呢招哄女真係好洗得架...*

食完曬野之後,,,,,開始相擁

我地係梳化到kiss,
一手攬住我背面.
一手係我前面搓我波波....

我話...冇套
{最近o既7仔係邊}
[街口........]
佢就9秘9飛落去買套

返黎之後..我換左一條白色透視裝
轉左去我床到...
我真係好中意同佢錫..
因為佢好敏感.......錫佢口部入側佢會好high..成個人縮起.

一如以往..我地.好溫柔咁擁吻..

佢隔住條透視裝細細力咬我個胸,,,,成個胸都濕曬....
開始錫落我肚仔...........嗯.......啊......好熟悉o既呻吟聲..

開始向我濕曬o既小happy 進發

一開始就奶我最敏感o既小核....[啊.......好酸..啊...]
再進入小穴...又濕又窄o既小穴..

服侍完我之後就到佢

再一次見面o既棒棒都係又硬又直....我唔講佢係長.不過好足夠..

因為剛剛好的長度,令我深喉都唔覺得辛苦...
每一次深喉,我都聽到佢好滿足o既呻吟聲....

{啊......唔得啦..就射...比我插你..}
因為我係你唯一o既性伴.因為你忙連diy都好少
所以你會好小心控制自己射o既時候,
好.!!!.你想插..我比你插..

我就好似小貓咁爬去你肚上面
坐住你支直硬棒..
每一次un....都頂到我好入好入.....

啊.......啊........好入呀....

再轉返..男上....用我最中意o既post完結
放2隻腳上你膊頭...
每一下抽插都好似插死我咁.

啊.....唔得啦...啊......

吞曬你所有虫虫....我就攬住你..

好多野同你講..好掛住你...下一次又唔知幾時先可以見面了...

支持下先, 估唔到今日都有UPDATE
引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-29 07:59 PM 發表 查看引用來源
有始有終,,,,今晚完左個結局...但因為我地幾耐先見一次...而且佢好多野都唔識.所以其實sex個part我唔會打得好詳細.......要睇sex部份激烈o既,c兄c姐可能會失望

正式做左sp之後.....我做左好多傻野
朝早等佢返 ...

<不外如是> + <長粗直>

如是者...我地好簡唔中..先見到一次.......

零晨2點出......5點回家...第二朝仲要返工O既感覺.
真係沉船先接受到.

直到有一次佢答應過我同我去香港玩2日1晚....
我勁開心...因為可以見超過.24小時.

所以有一排我成日都問佢夾時間..幾時幾時
可能由唔知邊一日開始,你覺得好好煩
所以SD左呢段野
{我以為你識好好處理呢段關係,,,原來都係不外如事}

當時,,我只可以唱<16號愛人>比自己聽.
一切O既付出.....換黎4個未...<<不外如事>>

所以有一排我冇搵佢

之後係一個機會.識左朋友個朋友....
我都知佢會出黎玩下SP,ONS咁..
我就問佢...可唔可以陪我直至我忘記個個人...

所以,我第二個SP...出現了..

佢好瘦,,,,,,,,但好粗..好長....一隻手都揸唔曬..

其實同巨龍真係....唔太享受..

含.我又辛苦...個口邊有咁大....深喉又頂到想嘔

但佢好enjoy..次次含佢都會摸住我個頭話好舒服....

(其實呢到真係唔識點打.........)都係抽下...插下咁...

冇感情始終爭d....

好.. !!..同佢一排之後..

犯賤o既我又嘗試...搵之前個個...哈.佢又覆我....

所以有一晚.我陪完.粗長j 之後..

佢話屋企冇人..問我上唔上去...

大家估我有冇去到..........................

我有的時間都成日要澳門,hk2邊走,又係同我sp過1晚咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆