上一頁下一頁
發新話題

國慶前緊急啓示 + (國慶後增強啓示)

收藏  |  訂閱
485  21.4k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 09:29 AM 發表 查看引用來源
蝦公生日有冇找出路呀
係咪咁樣串我先:')  你睇吓個 post [國慶前緊急啓示 + (國慶後增強啓示) ]:')

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-8 09:56 AM 發表 查看引用來源
係咪咁樣串我先:')  你睇吓個 post [國慶前緊急啓示 + (國慶後增強啓示) ]:')  

生日大過天呀:smile_46:
生日出一Q:smile_13:
跑馬實中Q:smile_45::smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 10:04 AM 發表 查看引用來源

生日大過天呀:smile_46:
生日出一Q:smile_13:
跑馬實中Q:smile_45::smile_30:
出一Q咁小,起碼三Q 啦

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-8 09:28 AM 發表 查看引用來源
你就好啦 ,玩咁多日,有無腳仔軟呀
唔好提啦:smile_39:飲到死:smile_13:叫左女女上鐘:smile_45:我就訓覺:smile_45:錢就照比:smile_24:
冇做過:')

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-8 10:12 AM 發表 查看引用來源
出一Q咁小,起碼三Q 啦
3Q:smile_13:咪中3串7Q:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 10:21 AM 發表 查看引用來源

3Q:smile_13:咪中3串7Q:smile_30::smile_30:
希望今晚中啦 :smile_35:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔好提啦:smile_39:飲到死:smile_13:叫左女女上鐘:smile_45:我就訓覺:smile_45:錢就照比:smile_24:
叫雞飯齋食白飯:smile_38:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-8 10:32 AM 發表 查看引用來源
希望今晚中啦 :smile_35:
中招?中毒?中標?中彩?:smile_30:

早晨啊雙公

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 10:19 AM 發表 查看引用來源

話咗你啦,有女唔食:smile_39: 死啦,費生琴日去咗鐵竇仲未蒲頭呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆