上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.5k

猿 鳥 猶 疑 畏 簡 書 ,  風 雲 常 為 護 儲 胥 。
徒 令 上 將 揮 神 筆 ,  終 見 降 王 走 傳 車 。
管 樂 有 才 元 不 忝 ,  關 張 無 命 欲 何 如 。
他 年 錦 里 經 祠 廟 ,  梁 父 吟 成 恨 有 餘 。
一浪接一浪

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:08 PM 發表 查看引用來源

快樂不知時日過
去吓投訴又一天

吟米吟:smile_34: :smile_30:
時間過得真係快
你我同心心相印

:smile_34: :smile_34:

我又返黎喇

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 10:09 PM 發表 查看引用來源

時間過得真係快
你我同心心相印

:smile_34: :smile_34:
齊學吟詩心連心
一齊滅鼠手拖手

:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:12 PM 發表 查看引用來源

齊學吟詩心連心
一齊滅鼠手拖手

:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_30:
禁言禁訪我最強
開鎖開門我最快

:smile_30: :smile_30: :smile_34:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 10:12 PM 發表 查看引用來源
我又返黎喇
咁快d參興吟詩滅鼠大行動la

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 10:13 PM 發表 查看引用來源

禁言禁訪我最強
開鎖開門我最快

:smile_30: :smile_30: :smile_34:
我鎖你開齊鬥快
最後得主係檸7  

yeah:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-9 12:13 AM 發表

咁快d參興吟詩滅鼠大行動la
你叫我作詩者係想攞我命者:smile_30:

多事1黎.:smile_34:
人阿人.我好想唸.見到主任妳好頭暈
1野咁多.係咁先.屎5又屎去邊:smile_22:

錦 瑟 無 端 五 十 絃 ,  一 絃 一 柱 思 華 年 。
莊 生 曉 夢 迷 蝴 蝶 ,  望 帝 春 心 託 杜 鵑 。
滄 海 月 明 珠 有 淚 ,  藍 田 日 暖 玉 生 煙 。
此 情 可 待 成 追 憶 ?  只 是 當 時 已 惘 然 。

都係人地做得好:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆