上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 109)

收藏  |  訂閱
741  7.3k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-13 10:04 AM 發表 查看引用來源

唔知季尾....仲有冇呢個價呢 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
今季都是紅魔威:smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-13 10:04 AM 發表 查看引用來源

唔知季尾....仲有冇呢個價呢 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
選主席既口號既 策略黎     

吹風多

大家早晨:smile_38:

好眼訓 :smile_19:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-13 09:11 AM 發表
《阿斯報》公佈了幾個皇馬收購C.朗拿度的關鍵數字:轉會金額接近於9000萬英鎊,給C.朗拿度開的工資標準是一年1000萬英鎊,接近於一週20萬鎊的恐怖標準。而他的經紀人文迪斯則會得到700萬英鎊的佣金,這9000萬天價費用 ...
一週廿萬鎊.....
每個月可以買兩三間香港私人樓.......... :smile_27::smile_27::smile_27:

遲早真係會跟nba 咁搞salary cap .... :smile_44:

大家好~

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-13 12:12 PM 發表 查看引用來源一週廿萬鎊.....每個月可以買兩三間香港私人樓.......... :smile_27::smile_27::smile_27:遲早真係會跟nba 咁搞salary cap .... :smile_44:
不過NBA人工高好多果喎...:smile_44:

引用:
原帖由 Ryan@chi 於 2009-2-13 12:28 PM 發表 查看引用來源 大家好~
阿智都過黎喇...:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-13 12:32 PM 發表
不過NBA人工高好多果喎...:smile_44:
怕再唔管會變nba呀麻..... :smile_30:
早D有salary cap .... 個limit 可以set 低d.... :smile_44:

梗係啦~
見到你地傾得咁開心,黎湊下熱鬧ma....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆