上一頁下一頁
發新話題

援交妹Nancy (update 17/11 #427, 11/11 #259, 5/11 #103)

收藏  |  訂閱
488  151.4k

引用:
原帖由 Qmepls 於 2010-11-17 12:37 AM 發表 查看引用來源

ic......走得到咪幾好
我諗我都算好彩既...我訓lu c u

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-17 12:40 AM 發表 查看引用來源

我諗我都算好彩既...我訓lu c u
88,耐心等待你既story:smile_o07:

support 一下` 想知妳當時既經歷。

anyway~ 回想下咪算囉,最緊要依家開心!

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-17 12:12 AM 發表 查看引用來源
幾日後,阿輝就call我,叫我著好d,今晚有機會要過夜,著好d既意思咪就係著少d囉,咁就著件當年好興既卦頸tubetop+牛仔短裙,當然撘車既時候點都會著返件褸仔,免得撘車係咁比男人望,我撘車途中係到諗究竟今晚會點呢?

去 ...
小倩妹,一早睇到我 JJ濕灑添!點攪呀!家陣先十點,點等到放工呀!好正,一定要支持你…加油…

c姐...如果有野想問你,pm你定係係到問好?

引用:
原帖由 constitute 於 2010-11-17 03:33 AM 發表 查看引用來源
support 一下` 想知妳當時既經歷。

anyway~ 回想下咪算囉,最緊要依家開心!
嗯嗯...係呀:smile_o12:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-17 10:02 AM 發表 查看引用來源

小倩妹,一早睇到我 JJ濕灑添!點攪呀!家陣先十點,點等到放工呀!好正,一定要支持你…加油…
haha...咁易咩架...

引用:
原帖由 弱小小羔羊 於 2010-11-17 10:55 AM 發表 查看引用來源
c姐...如果有野想問你,pm你定係係到問好?
係到問啦...無問題既...

咁妳而家有冇男友

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-17 11:37 AM 發表 查看引用來源

haha...咁易咩架...
係呀!男人好易架,你知格… 不過已經係往事應該忘記它,但都好想你繼續  post ,你真係寫得好好。support you ....:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆