上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.3k

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 01:23 PM 發表 查看引用來源

我好細膽:smile_27:俾人望住買依d野...想死...
咁就要睇下間shop係男sales定女sales:smile_44:
我去開都係女sales黎, 感覺好好多:smile_44:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 13:16 發表 查看引用來源

女嗲死人
我懷疑我前世情債太深...:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:26 PM 發表 查看引用來源

係囉,行入去咪得囉。
不過女仔買,如果間野開係男人區,俾麻甩佬望住你行出行入,我估可能會有D尷尬掛...blackka仲要買D,一大袋咁拿出來...:smile_30:
諗起都面紅....:smile_43:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:27 PM 發表 查看引用來源

係咪覺得今世都還唔完?再黎多個黎討債
嗲死你呀daddy!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:26 PM 發表 查看引用來源

係囉,行入去咪得囉。
不過女仔買,如果間野開係男人區,俾麻甩佬望住你行出行入,我估可能會有D尷尬掛...blackka仲要買D,一大袋咁拿出來...:smile_30:
我好D既, 去開都女sales, 如果唔係都會搵個FD陪我買:smile_44:

引用:

係囉,行入去咪得囉。
好尷尬啦!俾個男人望住睇呢啲野
我有次去買內衣褲,咁岩係個男售貨員我都覺得唔自在,更何況係玩具

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 01:26 PM 發表 查看引用來源

我細個唔明點解我爸咁鍚我,而家我就明,女嗲既功力真係強而又大火力!
哈哈 前世情人係無講錯架
我媽都唔係特別錫我2個阿哥 都係錫我多 不過我都係鐘意嗲daddy:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:27 PM 發表 查看引用來源

睇黎細B都係女喎
叫你唔好成日到處留情架啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 13:29 發表 查看引用來源

係咪覺得今世都還唔完?再黎多個黎討債
嗲死你呀daddy!
我怕我下世都要繼續還...:smile_o10:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 13:30 發表 查看引用來源

好尷尬啦!俾個男人望住睇呢啲野
我有次去買內衣褲,咁岩係個男售貨員我都覺得唔自在,更何況係玩具
死啦,咁我次次都陪老婆揀內衣褲,會唔會對身旁既女士(如有)構成不便架?:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆