上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
737  4.8k

引用:
原帖由 CCandy 於 22/4/2009 14:12 發表 查看引用來源

可唔可以篤你果個 :smile_40:
你篤自己都得啦~:smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-22 02:12 PM 發表 查看引用來源

可唔可以篤你果個 :smile_40:
篤我果個咩呀 :smile_41: 屎忽呀 :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-22 02:13 PM 發表 查看引用來源
咁搵日出嚟玩吓囉~
我住係鄉下地方出黎好褒架 :smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 22-4-2009 14:14 發表 查看引用來源
老闆請就理鬼得佢吖~:smile_30: 照扲~
引版無人咩..咁得閒過嚟成徵~:smile_46:
我好飽啦.. 但刺身過左廿分鐘唔食得架囉喎:smile_35::smile_35:

探下你之嘛 ...閃番過去囉:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 22/4/2009 14:18 發表 查看引用來源
我住係鄉下地方出黎好褒架 :smile_40:
通常就腳都係旺角架啦~:smile_38: 你住有幾遠呀~:smile_41:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-4-22 02:18 PM 發表 查看引用來源
篤我果個咩呀 :smile_41: 屎忽呀 :smile_30:
...你up乜春....

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-22 02:19 PM 發表 查看引用來源
...你up乜春....
乜妳咁架用人地個名 :smile_45:

引用:
原帖由 CCandy 於 22/4/2009 14:18 發表 查看引用來源

我好飽啦.. 但刺身過左廿分鐘唔食得架囉喎:smile_35::smile_35:

探下你之嘛 ...閃番過去囉:smile_43::smile_43:
又好似係喎~:smile_35:
最好日日都嚟啦~ 一陣過去搵你~

小鬼好....
爛街先...:smile_43:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-22 02:19 PM 發表 查看引用來源
通常就腳都係旺角架啦~:smile_38: 你住有幾遠呀~:smile_41:
係金雞篤呀 :smile_41: 我屯門囉 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆