上一頁下一頁
發新話題

30/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
781  11.1k

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-9-23 11:25 發表
肥龍幾時呃左個版主來做:smile_44: :smile_44:  
貳零零捌年玖月拾玖號開始你唔好灌水違規呀:smile_34:一齊按版規做事當然十分歡迎好嘅報告帖啦chacha記住出多啲包膠分享呀多謝支持

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

貳零零捌年玖月拾玖號開始你唔好灌水違規呀:smile_34:一齊按版規做事當然十分歡迎好嘅報告帖啦chacha記住出多啲包膠分享呀多謝支持
恭喜恭喜~我都未試過灌水俾人扣分,先前出包膠加既分岩岩好夠口爆小人扣番,扯唔高扯平!:smile_30: 好啊,有好野就出包包

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-22 01:48 AM 發表

萍果妹妹,
好耐無見喇:smile_15:
返工無辦法啊:smile_39:我都好少上來呢度啦:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-23 11:13 AM 發表 查看引用來源

你两個pm都入唔到,pm我邊個場:smile_41:
唔係化???:smile_41:
即Send!!:smile_34:
收PM:smile_38:  

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-9-23 11:41 AM 發表 查看引用來源

返工無辦法啊:smile_39:我都好少上來呢度啦:smile_30:
近排成個夜游版既人都好似好忙...

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-9-23 11:41 AM 發表 查看引用來源

有空就上多D來吹吹水喇

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-23 12:26 AM 發表 查看引用來源

Mark 哥好耐無見:smile_15:
藍兄好...打個招呼先
最近經常遠行...有機會再同你飲番杯

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-9-23 12:20 PM 發表 查看引用來源

藍兄好...打個招呼先
最近經常遠行...有機會再同你飲番杯
好呀!一定要喇:smile_15:

又打風喎,吾知今晚嘅行程點呢:smile_38:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-9-23 01:16 PM 發表 查看引用來源
又打風喎,吾知今晚嘅行程點呢:smile_38:
一切如常:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆