上一頁下一頁
發新話題

誠徵岩feel同錫我既女朋友丫!~第八版(繼續篇)

收藏  |  訂閱
784  21.3k

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-17 10:47 PM 發表 查看引用來源

係丫,改左少少野
係憑感覺,想表達出來:smile_40:
ic,明白:smile_40:
都好既,等D人可以了解你多D

引用:
原帖由 sillyyan01 於 2009-5-17 10:51 PM 發表 查看引用來源

高過178...:smile_13: :smile_13:
會唔會好過份呀..:smile_13: :smile_13:
岩岩同男朋友分左手1個月...:smile_35:
樓主,幾好架,有機會咪發展下law!!:smile_40:

引用:
原帖由 kin2009hk 於 2009-5-17 10:54 PM 發表 查看引用來源

樓主,幾好架,有機會咪發展下law!!:smile_40:
咁都要樓主佢有興趣先得嫁...

引用:
原帖由 sillyyan01 於 2009-5-17 10:51 PM 發表 查看引用來源

高過178...:smile_13: :smile_13:
會唔會好過份呀..:smile_13: :smile_13:
岩岩同男朋友分左手1個月...:smile_35:
唔過份,好正常'
男仔一定要高過女仔先襯!!
所以想discuss搵下有沒岩既對象?

引用:
原帖由 kin2009hk 於 2009-5-17 10:52 PM 發表 查看引用來源

你將來一定會!!比心機la,:smile_40:
我上床訓,我老婆仔等緊我
下次先入來la!!晚安
好la,:smile_40: 我都差唔多上床訓!!

引用:
原帖由 sillyyan01 於 2009-5-17 10:56 PM 發表 查看引用來源

咁都要樓主佢有興趣先得嫁...
你分手一個月,咁快可以搵過第二個?
我開得post,如果岩,都會有興趣架
你介紹下自己

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-17 11:00 PM 發表 查看引用來源

你分手一個月,咁快可以搵過第二個?
我開得post,如果岩,都會有興趣架
你介紹下自己
因為同佢淡左...
兩個係冇搵大家既情況下分手的...
同埋我都唔係搵人做水泡個d人...
係因為我生活圈子細所以上discuss到搵fd姐...:smile_13:

引用:
原帖由 sillyyan01 於 2009-5-17 11:04 PM 發表 查看引用來源

因為同佢淡左...
兩個係冇搵大家既情況下分手的...
同埋我都唔係搵人做水泡個d人...
係因為我生活圈子細所以上discuss到搵fd姐...:smile_13:
明白,:smile_40:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-17 11:04 PM 發表 查看引用來源

明白,:smile_40:
如果你有興趣同我傾計既...
我pm俾msn你同你傾下計...

引用:
原帖由 sillyyan01 於 2009-5-17 11:09 PM 發表 查看引用來源

如果你有興趣同我傾計既...
我pm俾msn你同你傾下計...
好丫!!
不過我想知你叫咩名?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆