上一頁下一頁
發新話題

大家吃過幾多Q 女???

收藏  |  訂閱
44  4.3k

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-20 08:04 發表

師兄你咪重客氣﹐你都唔講下你D威水事﹐哈哈哈﹗
阿二五又入左來....

我玩左有7--8年qq
真係開始食女都係四五年前
都食過十零個
溝qq妹都幾浪費時間

我都系QQ初哥咋.......點雨度撒手簡好bor...

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-20 08:02 AM 發表 查看引用來源
十月份結算﹕新的5個﹐舊的不計算啦﹗﹗﹗   
真係好難想像你用左幾多時間同精神....
我1個月1個都覺得好q煩, 我不如比多d 精神炒下股

引用:
原帖由 dannydanny 於 2008-11-21 03:49 PM 發表

真係好難想像你用左幾多時間同精神....
我1個月1個都覺得好q煩, 我不如比多d 精神炒下股
沒有用好多時間及精神﹐有時候有些只需要三個小時便可以搞掂﹗其實有D大陸妹唔系你想像中甘難溝的﹗﹗﹗

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-21 03:19 AM 發表 查看引用來源

阿二五又入左來....
邊個係25啊??某哥哥??:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-21 04:38 PM 發表 查看引用來源

沒有用好多時間及精神﹐有時候有些只需要三個小時便可以搞掂﹗其實有D大陸妹唔系你想像中甘難溝的﹗﹗﹗
溝女好講個人技巧的,有些人溝成個月都唔掂,有人一擦即著
不過整體來講唔難溝的,當然有些扮上菜就唔需要晒時間了

0......................................................................

引用:
原帖由 LxMan 於 2008-11-19 02:12 AM 發表 查看引用來源
我...玩左q 成5-6 年(無玩時已2個幾太陽啦....)
第3-4年吃左6個....全約出黎玩(bar or disco)後FOC閃人 :smile_13: :smile_13:  
上年識左依家個GF後就無再玩q了

你地呢??

P. ...
100個...............都未夠

我05年開始玩QQ,食左10幾廿個,其實可以更多,不過細佬是已死(婚)之人,唔可以通頂.
絕大部都係第一年食既,因為之前見咁新奇試下就好有興趣,不過發覺就係花唔少時間,使錢就更肯定貴過叫雞,加上自己少左口係上面做野,偷食時間少左,有時間都去按摩啦,之後兩年都係食得兩,三個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆