上一頁下一頁
發新話題

昨天在落馬洲有人想同我借電話

收藏  |  訂閱
60  4.3k

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-17 09:17 PM 發表 查看引用來源
咁我會睇下係咪香港人啦. 如果係 d 大陸仔. 我會同佢講 等緊電話 . ... .......... 佢講粗口咪吊七返佢..........
C-HING都係要小心o的,而家好多內地賊扮港艇,小心小心.

叫佢去鋪仔借啦.....再唔係o既就問KO借囉........

引用:
原帖由 靜水深流 於 2008-11-17 09:14 PM 發表 查看引用來源
昨天在落馬洲水立方附近,有絛友見我在打電話,,行過來同我講,,借個電話給佢打,,我話唔能得,佢好凶話使唔使甘寸講粗口,,我當然凶返佢,,話你都on9,唔通我同你講唔好意思,先生唔可以啊...之後佢就行開咗,,,
做得好

借佢老味 , 年尾時間要小心 !

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-17 21:18 發表 查看引用來源

唔係hand job咩............:smile_14: :smile_30:  
BLOW JOB 可以嗎?

借條LEN俾佢      

WELL DONE.........

引用:
原帖由 靜水深流 於 2008-11-17 09:14 PM 發表 查看引用來源
昨天在落馬洲水立方附近,有絛友見我在打電話,,行過來同我講,,借個電話給佢打,,我話唔能得,佢好凶話使唔使甘寸講粗口,,我當然凶返佢,,話你都on9,唔通我同你講唔好意思,先生唔可以啊...之後佢就行開咗,,,
我又覺得真係唔使講粗口wo
你話唔得, 之後行開已經夠

在大陸只有一條rule:所有不認識的人,全部都是敵人/賊

引用:
原帖由 cponly 於 2008-11-18 10:57 AM 發表 查看引用來源

CHING !  咁點上去玩呀.....K囡 & SN囡多數都唔識佢哋喎
K囡 & SN囡....咪就係最厲害的賊囉!!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆