上一頁下一頁
發新話題

轉帖: 中移動一卡兩號賣$99?

收藏  |  訂閱
272  12.0k

引用:
原帖由 18746622 於 2008-10-23 01:53 發表 查看引用來源

萬眾有得預訂嗎??上次問都答我無算~~(唔想做生意咁):smile_42:
係唔係一卡兩號??大概幾錢一張??:smile_40:
呢d Prepaid 卡通常有外判承包, 同門市吾同 source

引用:
原帖由 18746622 於 2008-10-23 01:53 AM 發表

萬眾有得預訂嗎??上次問都答我無算~~(唔想做生意咁):smile_42:
系要有客要先拿卡,
上次都系同我讲无哂一卡二号
不过可以留底电话
一有卡返通知你:smile_38:

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-23 01:54 AM 發表 查看引用來源

我为左个POST...张D证件掉哂去垃圾筒,
再走去补番D证件,我几甘伟大呀????
换来一句~~`[快入正题,移走先讲]:smile_30:
個D.........
"深圳原來冇海魚食....."呀
"大陸原來好多雞叫....."呀
"深圳睇電視原來要甘........"呀
呢D膠帖咪有得留低囉

引用:
原帖由 18746622 於 2008-10-23 01:53 AM 發表

香港大众我当时买要107蚊
系上水火车站出边果D靓NO就要300
系大陆移动买100人仔:smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 01:55 AM 發表 查看引用來源

呢d Prepaid 卡通常有外判承包, 同門市吾同 source
哦,唔該晒~~:smile_38:

thank you ching~~

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-23 02:00 AM 發表 查看引用來源

唔該晒~~:smile_38:

不過我唔介意no靚唔靚~~:smile_30:

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-23 02:00 發表 查看引用來源

3仔 $98 果隻 Prepaid 卡...出面都係$50左右....門市咪又企硬$98...

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-23 01:59 AM 發表
個D.........
"深圳原來冇海魚食....."呀
"大陸原來好多雞叫....."呀
"深圳睇電視原來要甘........"呀
呢D膠帖咪有得留低囉
写住深圳同大陆呢几个字仲5够照呀????
你甘讲就5岩啦~~我现在要打简体字先可以回帖
唔系要扣分~~~

假如有用资料加多几张叫G相就OK啦
可以留底:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 02:03 AM 發表

3仔 $98 果隻 Prepaid 卡...出面都係$50左右....門市咪又企硬$98...
果D卡就5知啦~~~
我扣QQ女一定买返几張一卡二号:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆