上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.2k

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 06:44 PM 發表 查看引用來源

咁會唔會無啤酒,得火酒飲?:smile_13:
飲火酒:smile_14:
推松節油:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 06:47 PM 發表 查看引用來源
我想問:250蚊只係包唱K,但係飲酒又要另外夾??

你想講乜9呀。。。。。。。。。。。

八點上花都,會開VIP大房,會有足夠酒水供應。
過後如有人加酒,想再飲者圍內夾錢,不飲者唔關事,可繼續唱歌嘻戲。
(不包 ...
hello三哥

250蚊只係包唱K係指唔包酒店房,淨係K加酒

不過幾多酒就唔知:smile_13:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-13 06:47 PM 發表 查看引用來源
我想問:250蚊只係包唱K,但係飲酒又要另外夾??

你想講乜9呀。。。。。。。。。。。

八點上花都,會開VIP大房,會有足夠酒水供應。
過後如有人加酒,想再飲者圍內夾錢,不飲者唔關事,可繼續唱歌嘻戲。
(不包 ...
每人預10-12支!有10人參團就有9打酒飲!人地剛開業,都無人去過,點知巨點計,不過經理應承有此數!可能有多打零兩打都未定,總之,我君匯團都系賺餐玩!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 02:53 PM 發表 查看引用來源
A:花都花街溝女,全條花街比加2花街還大更壯觀,全場200-300囡囡
         囡囡行258。     
      B:天記捉天鵝女,囡囡行236
      C:亦可往大鐵倉搵倉囡,囡囡行235
講開又講,其實呢個價錢係咪唔準確
天鵝女同倉女都要另外比100媽咪
所以實際價錢係咪3/4/7同3/4/6?

2/5/8女應該唔使再比媽咪喇掛?

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 06:58 PM 發表

你俾人昆左喇:smile_30:

天記係行236,如果你俾左100蚊個MAMI,只係要俾500條女:smile_38:

行 2-5-8 既大場都係收 250 , DISCUSS 既 CP 團你玩晒啦 !

平安回港.一回來就看到下星期的團了,真快.支持..推推推!

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 06:58 PM 發表 查看引用來源

其實的女同mami 點拆都吾關我地事.. 重之出來個價就是甘.. 你俾個公價米得(豪人俾小費另計)

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 06:51 PM 發表 查看引用來源

hello三哥

250蚊只係包唱K係指唔包酒店房,淨係K加酒

不過幾多酒就唔知:smile_13:
馬龍兄,上個星期君匯連買連送13打半,共162支,共計13人,每人180,共收2340,埋單折實2014,DJ兩個300,共2314,我就賺左玩囉,邊度有搵團友著數,呢位三哥,我的團唔及你賺咁容,唔該睇清楚我條數,圍落唔計DJ小費,每枝酒都系12.432人仔!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 06:54 PM 發表
每人預10-12支!有10人參團就有9打酒飲!人地剛開業,都無人去過,點知巨點計,不過經理應承有此數!可能有多打零兩打都未定,總之,我就無人食水咁深,我君匯團都系賺餐玩,點同有D團系為賺錢而搞!
係咪為錢而搞見引見智:smile_34:

你預每人10支,係預每個男既10支,即係每PAIR男女10支。

我唔知你個班係咪個個都咁X屎,反正我上次圍內兄弟去飲,8個人(4男4女)飲左7打幾:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆