上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

有沒試過大肚婆口交?

引用:
原帖由 c0206420 於 2017-3-11 13:20 發表 查看引用來源
高汁~~:smile_34: :smile_o12: :smile_o12:
多汁正D:smile_o12:

引用:
原帖由 jacky2235 於 2017-3-11 15:15 發表 查看引用來源
有沒試過大肚婆口交?
即係點?我幫大肚婆舔?

大肚婆幫你口交?

引用:
原帖由 jacky2235 於 2017-3-11 17:48 發表 查看引用來源
大肚婆幫你口交?
有就係有,不過我老婆係呢方面就認真麻麻,哈哈...(苦笑)

玩大肚婆,真係得幾個月玩咋!

引用:
原帖由 veryok 於 2017-3-12 00:31 發表 查看引用來源
玩大肚婆,真係得幾個月玩咋!
睇來師兄已經係好爸爸喇喎?:smile_15:

恭喜師兄

想問下大肚果陣插入去感覺有冇咩分別
阿嫂會唔會特別敏感d

師兄師姐可能會覺得我唔man,不過我就係買左呢架自動波車...
因為老婆得自波牌,佢又話想揸(不過實情係咁耐以黎都揸唔夠廿次,女人:smile_39:)
男人的浪漫唯有寄情公司架錢七...:smile_13:

不過自動波都有好處,除左趕返工仲可以食早餐,個次上左車之後,我隻左手未離開過老婆大肶(主要係內側:smile_46:)
掃下掃下,佢又夾下夾下,我地一路都係情話綿綿。

“唔好咁啦,比人睇到啦”咁岩燈位隔離有架小巴停係度。
咦,既然而家先係黃金海岸岩岩出發,仲有排先到屋企...
回到未有B前,我地其實已經試過係港島南區一個景點度,就係海邊,背山面海...(唔知有冇師兄師姐估到係邊呢?)
雖然依刻我慾火焚身,不過個腦都仲有血到。以我遊車河既經驗,不如就係...
“CTM,點解你唔行上路行下路既?”過左小欖老婆問。
係我地對好朋友都係叫人全朵,我覺得咁樣先最有親切感。
“下路安全D嘛。你好趕咩?”
佢打左係佢大肶內側隻手一下。
就係一個路口,我轉左入去。越入越濕...呀係黑者,仲揸緊車。
“有D驚喎,冇人既,又黑”
我感覺到老婆有D緊張(定會唔會係興奮?)
“呢D環境,有人先驚啦”我講笑咁講。

沿住條羊腸小路又行左一排,我地終於黎到目的地。
雖然望出去冇遠就係條熙來攘往既繁忙道路,不過街燈照唔到上來,真係你在明我在暗。我地週圍就只漆黑同滿樹蟲語。
(師兄師姐,如果你地知道我去左邊,都唔好開名呀,大家唔好少左個正點:smile_o09:)
停低架車,熄晒燈。不過香港光害,我地依然望到大家。
“下?好多蟲叫喎,落車?有冇蟲蟲架?”
我冇答佢,左手已經即刻由大肶移左上佢左膀攬住左佢,一野咀落佢上唇,左手由佢大肶一下摸上佢陰暗處...
隔住底褲,不過已經濕淋左!岩岩先咀咋喎

引用:
原帖由 superken07 於 2017-3-12 11:28 發表 查看引用來源
恭喜師兄

想問下大肚果陣插入去感覺有冇咩分別
阿嫂會唔會特別敏感d
我就冇,不過你第二個問題,一個字,會!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆