上一頁下一頁
發新話題

想識女仔要18以上,最好係思想成熟! part 3(更新9/11)

收藏  |  訂閱
741  10.6k

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-11-7 04:30 PM 發表 查看引用來源

今晚返3個鐘姐~~都未搵到個岩既做bf~矛拖拍咪搵錢實際d囉:smile_13:
都岩架,反正我沒女友,依家揾緊短期課程!充實自己!
有時工作上真係好唔夠!!
幾點返到屋企?你有幾耐沒拍拖?

支持你, 可惜你太young, 如果唔係我都來應徵:smile_35:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-7 04:39 PM 發表 查看引用來源

都岩架,反正我沒女友,依家揾緊短期課程!充實自己!
有時工作上真係好唔夠!!
幾點返到屋企?你有幾耐沒拍拖?
今晚應該點零2點左右返到home啦....半年左右啦矛拍:smile_39:

引用:
原帖由 owlowlowl 於 2008-11-7 04:44 PM 發表 查看引用來源
支持你, 可惜你太young, 如果唔係我都來應徵:smile_35:
多謝你支持先!!

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-11-7 04:46 PM 發表 查看引用來源

今晚應該點零2點左右返到home啦....半年左右啦矛拍:smile_39:
咁夜架?你明天唔洗返工?:smile_41:
咁你係度見唔見徵丫?:smile_13:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-7 05:10 PM 發表 查看引用來源

我日頭份工返5日唔咋~呵:smile_30:
你係咪想問我應唔應徵丫:smile_41:
我都用唔到pm:smile_39:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-7 05:10 PM 發表 查看引用來源

我收工嚕~~睇你諗唔諗到有咩野聯絡方法啦~呵
因為我用唔到pm同睇唔到人info咖~:smile_39:

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-11-7 05:13 PM 發表 查看引用來源

我日頭份工返5日唔咋~呵:smile_30:
你係咪想問我應唔應徵丫:smile_41:
我都用唔到pm:smile_39:
咁你就好好la!
係丫應唔應徵丫?你好快用到pm!:smile_40:
咁你有沒msn?:smile_41:

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-11-7 05:41 PM 發表 查看引用來源

我收工嚕~~睇你諗唔諗到有咩野聯絡方法啦~呵
因為我用唔到pm同睇唔到人info咖~:smile_39:
唔好意思丫,依家先覆你!
我有方法架!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-7 12:46 AM 發表 查看引用來源
今晚去左睇爆粗BAND友!:smile_34:
近期唔係咁開心,特登去睇,等自己笑一餐:smile_30: :smile_30:
好唔好睇呀:smile_38:
我都買左飛聽日睇:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆