上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round254

收藏  |  訂閱
738  4.3k

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-30 05:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 中毒太深~~~無得救~~~
有第3者仲可以咁留戀~:smile_39:

引用:
原帖由 天使_仔 於 2009-3-30 05:22 PM 發表 查看引用來源

的確我又做唔到佢搵我~我唔理佢既= =
咁你改電話,佢咪搵你唔到囉~:smile_45:

引用:
原帖由 天使_仔 於 2009-3-30 05:23 PM 發表 查看引用來源

我無搵佢地啦~
佢地仲要好似ok多出現係我住既地方= =
住附近架~

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-30 05:26 PM 發表

:smile_19: 你home/佢home~~先~~
本身我比番佢h個條佢
之後佢話唔洗~比番我
一開始佢就好似無諗過比番我h個條我~
but我之後都有講唔洗比番我住~
咁可能因為佢個時對我仲有feel同佢仲未投入新既love度啦~

引用:
原帖由 天使_仔 於 2009-3-30 05:23 PM 發表 查看引用來源

本身無諗= =係你提= =的
我關心下你之ma~:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 05:27 PM 發表

點解想同佢一齊呀?~

佢比佢條key你做咩?:smile_39:
同佢一齊我好舒服其實~會好想成日想見到佢~
key=希望......

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 05:30 PM 發表

住附近架~
男係~女會入去搵個男= =

引用:
原帖由 天使_仔 於 2009-3-30 05:30 PM 發表 查看引用來源

本身我比番佢h個條佢
之後佢話唔洗~比番我
一開始佢就好似無諗過比番我h個條我~
but我之後都有講唔洗比番我住~
咁可能因為佢個時對我仲有feel同佢仲未投入新既love度啦~
:smile_14: 高手喎~~我講果個女仔~~
:smile_41: 仲有你地兩個都係自己一個住的吧~~~

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 05:30 PM 發表

我關心下你之ma~:smile_22: :smile_22:
幾時有酒飲先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-30 05:32 PM 發表

:smile_14: 高手喎~~我講果個女仔~~
:smile_41: 仲有你地兩個都係自己一個住的吧~~~
係~我舍 個fd都話佢係高手~
個男就係溝女高手~哈哈
nono~同family住都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆