上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.4k

明年今日一定要同你再切過:smile_27: :smile_27: :smile_27:
真係好兄弟ar:smile_45:
啊嫂唔好怪佢ar

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-29 09:14 PM 發表 查看引用來源
明年今日一定要同你再切過:smile_27: :smile_27: :smile_27:
真係好兄弟ar:smile_45:
啊嫂唔好怪佢ar
:smile_22: 蛋糕果2個字係後面丫......你睇唔到咩.......

引用:
原帖由 marklui999 於 2008-10-29 08:39 PM 發表 查看引用來源
其實我果晚做個D乜...我已經完全唔記得哂了 因為實在太HAPPY喇..最衰切蛋糕個陣唔見左人.....對唔住...天哥....明年今日一定要同你再切過............蛋糕丫
好開心你會黎,,,,果晚太多人照顧唔到你,,,

等你生日我再同你切,,,,,,,,

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-29 08:32 PM 發表 查看引用來源

post d 相好woo:smile_13:
我從來都唔會0係d台post相..你自己去我空間睇啦:smile_13:

on 99,推一推:smile_14:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-10-30 07:23 PM 發表 查看引用來源
on 99,推一推:smile_14:
好兄弟~~咁勤力

星期6見~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-30 07:58 PM 發表 查看引用來源

好兄弟~~咁勤力

星期6見~~
邊度見先,我有機會去

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-10-30 10:56 PM 發表 查看引用來源

邊度見先,我有機會去
你屋企見~~:smile_30: ~(諗住上你屋企炸機呀)

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-31 07:37 AM 發表 查看引用來源

你屋企見~~:smile_30: ~(諗住上你屋企炸機呀)
report pls :smile_47:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-31 09:28 AM 發表 查看引用來源

report pls :smile_47:
又忙..又撚懶...我聽朝返工先打啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆