上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹系列  #431更新近排發生既事情

收藏  |  訂閱
534  573.0k

..................

心兄,幾時才會更新呢?

更新la

push and waiting for your update

心兄,你的更新作品還未出現.......

引用:
原帖由 丹民達 於 2013-1-1 09:59 AM 發表 查看引用來源
心兄
今單野時間同第1篇差幾耐
好想知更多may姐詳情:smile_41:

5年!

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2013-1-4 11:40 PM 發表 查看引用來源

黃金有D HARDISE插座, 你或者可以睇下岩唔岩
因為我之前都同你一樣, 加個插去後面再用USB駁去電腦, 不過唔知係BT多關係定咩, DETECT唔到, 乜Q都無晒, 後尾去黃金先知有果舊野

我到現在都未得閒去睇!唯有等過年其間再搞搞。麻煩哂!

引用:
原帖由 人魚小公主 於 2013-1-5 04:20 AM 發表 查看引用來源

心哥哥...想問...上一輯...可以發放txt嗎...
and 八卦下...你最後同阿怡結左婚嗎?

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=15318828 這是第一輯既故仔!

依個第三輯先會揭曉。

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-1-10 10:19 PM 發表 查看引用來源
心兄,有無為故事中嘅May姐嘅造型構思過?會係現實中嘅May姐咁,定係你會注入自己嘅想象力呢?

無的!跟故仔中100%一樣!

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-1-24 11:31 PM 發表 查看引用來源
心兄,你的更新作品還未出現.......

自從寫故仔後,差不多每天都要出火!
已經連續半年,每天最少一次,有時候要跟老婆交功課,更加2-3次以上。

上星期雙腳既「塞頭哥」,開始有點痛,有時企得耐都會累,整日工作無哂精神,有時小便都有陰陰痛,唔知係咪射得太多?
我寫既色文,每次射都係必定既事!所以依兩星期我完全抑壓住自己,唔準睇,唔準寫,連老婆都唔準搞。
近日發現身體開始好似好番些少,起碼工作時唔會黑眼訓。

我想問大家如果射得多,有冇食乜野東西,可以補下!
近兩星期,我每天都食3-5隻太陽蛋,希望可以補充下蛋白質。
再講,我仍然未生夠,我希望有3個小朋友,所以開始要注重自己身體。

回覆357 #的帖子

心兄,你寫嘅都搞到腳軟,咁你諗吓睇嘅會幾嚴重?:smile_35:保重身體緊要…

雖然支持樓主出文,但請樓主小心身體。
一天五隻旦,膽固醇好似超標,
要小心呀,師兄。

心兄,一日三至五隻蛋,對射得多無幫助之餘,仲好似樓上位師兄話膽固醇好易超標㗎!呢D嘢唯有自己控制,不能靠食嘢幫手㗎!搵D其他嗜好分心減少派貨仲有幫助!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆