上一頁下一頁
發新話題

^^徵30+ 穩定男友: 思想成熟, 有主見

收藏  |  訂閱
506  6.4k

可惜未夠分呀......hihi

十卜一下樓主先~~~:smile_38:

hi!morning^^

早呀~~~講講下, 講左相機既~~~呵

早呀~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-15 12:29 AM 發表 查看引用來源

鏡頭幾多mm
200mm:smile_35:

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-15 01:24 PM 發表 查看引用來源

200mm:smile_35:
鐘意影人像?

引用:
原帖由 tleung11 於 2008-10-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

影 sports 先有用啦...
幾何要用到咁高 iso?
真係鏡頭緊要 D, 而且保值.
唔好話我知你中意夜麻麻唔落腳影夜景
我好鬼怕而家 D 新機, 一張相十幾 MB, 明明我都未晒過大過 4R 既相:smile_22:
買完相機連電 ...
可能我文字表達有誤...我指的感光度係內面ga...CMOS:smile_35:
係丫係丫, d新機MB數超大,,:smile_19: ....係pc send一張相俾人時間都耐d...

唔好話我知你中意夜麻麻唔落腳影夜景 >>>>> :smile_24:  你估下我會唔會?:smile_46:

引用:
原帖由 tleung11 於 2008-10-15 12:38 AM 發表 查看引用來源
Ankie 用邊個相機袋?
我冇留意牌子丫...:smile_13:...話時話,,,我屋企好似 有3個相機袋:smile_35:
其實吒.....我鏡頭唔多, 好多時出去影相...唔會用相機袋...放落背囊就算:smile_35:

引用:
原帖由 dan9650 於 2008-10-15 10:51 AM 發表 查看引用來源
早呀~~~講講下, 講左相機既~~~呵
係啦:smile_35: ....原來相機嘅吸引力大過我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆