上一頁下一頁
發新話題

▲△▲△ 夜遊次@約定2nd 無相報告 ▲△▲△

收藏  |  訂閱
571  23.1k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-17 02:44 PM 發表 查看引用來源

上電未啊,小淘氣,明天noon k?
唔喇
施公唔LIKE:smile_13: :smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-17 02:44 PM 發表 查看引用來源

上電未啊,小淘氣,明天noon k?
吊頸抖一抖,聽日noon k 玩得開心 d ,至尊叉燒上,哈哈哈:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-17 03:16 PM 發表 查看引用來源
吊頸抖一抖,聽日noon k 玩得開心 d ,至尊叉燒上,哈哈哈:smile_30::smile_30::smile_30:  
你退位讓賢啦蝦公

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-17 03:16 PM 發表 查看引用來源
有排位未?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-17 03:21 PM 發表 查看引用來源

有排位未?
琴日出咗啦 ,跑跑馬地日馬,仲有個富貴話請我坐 box 添

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-17 03:15 PM 發表 查看引用來源
唔喇
施公唔LIKE:smile_13: :smile_45:  
冇講過:smile_13:不過聽日我要留係屋企:smile_13:唔去得:smile_38:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-17 03:33 PM 發表 查看引用來源
TILL :smile_45: ,琴日出銀咗啦,跑跑馬地日馬,仲有個富貴話請我坐 box 添  
使唔使TILL呀:smile_14:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-17 03:48 PM 發表 查看引用來源
使唔使TILL呀:smile_14:  
改番啦:smile_13: :smile_13: :smile_13: sorry

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-17 03:58 PM 發表 查看引用來源
改番啦:smile_13: :smile_13: :smile_13: sorry
又縮:smile_13:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-17 03:58 PM 發表 查看引用來源
嗨嗨  哈哈公!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆