上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.5k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-10-27 07:30 PM 發表 查看引用來源
今日攰到想死丫............:smile_42:
所以我今日淨係電腦面前打單!! 唔見客!!

實在太耐無玩!! :smile_27:

你地就好la...我玩到4點幾就玩唔到la:smile_27: :smile_27: :smile_27:
(發生左d極度on9的事):smile_42: :smile_42: :smile_42:

今日正日喎
生日快樂

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-28 03:10 PM 發表 查看引用來源
你地就好la...我玩到4點幾就玩唔到la:smile_27: :smile_27: :smile_27:
(發生左d極度on9的事):smile_42: :smile_42: :smile_42:
喂喂~ 你所講既on9事.. 係咪同我有關?! :smile_13:
真係辛苦晒你陪我一齊搵 :smile_40:

0岩0岩今日先返黎…休息左3日..訓得好夠,,,今日真係好精神….果晚真係太開心….好耐好耐未試過玩到咁開心…見到大家都咁high我都好安慰……真係多謝有份出席既朋友…依d party唔需要多…一年有幾次已經好滿足….真心希望聖誕節/元旦可以再同你地癲過…...

引用:
原帖由 muimui520 於 2008-10-29 02:37 AM 發表 查看引用來源

喂喂~ 你所講既on9事.. 係咪同我有關?! :smile_13:
真係辛苦晒你陪我一齊搵 :smile_40:
哈哈....:smile_30: ,雖然係咁不過其實我都玩得好開心 ,有機會多d出黎玩:smile_04:
(好驚訝見到你woo:smile_14: )

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-29 02:20 PM 發表 查看引用來源
0岩0岩今日先返黎…休息左3日..訓得好夠,,,今日真係好精神….果晚真係太開心….好耐好耐未試過玩到咁開心…見到大家都咁high我都好安慰……真係多謝有份出席既朋友…依d party唔需要多…一年有幾次已經好滿足….真心 ...
天兄...咁大個party,咁happy,你得o個小小包膠,行d woo:smile_34:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-29 05:00 PM 發表 查看引用來源

天兄...咁大個party,咁happy,你得o個小小包膠,行d woo:smile_34:
邊個話依個係報告呀...我0岩0岩返黎都未得閒出...

過兩日一定寫返個報告出黎:smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-29 07:02 PM 發表 查看引用來源

邊個話依個係報告呀...我0岩0岩返黎都未得閒出...

過兩日一定寫返個報告出黎:smile_34:
post d 相好woo:smile_13:

其實我果晚做個D乜...我已經完全唔記得哂了 因為實在太HAPPY喇..最衰切蛋糕個陣唔見左人.....對唔住...天哥....明年今日一定要同你再切過............蛋糕丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆