上一頁下一頁
發新話題

.............

收藏  |  訂閱
341  4.4k

我剩係對英語同日語有興趣(而且都係起步階段,中小學時唔讀書:smile_39: )
失業中...(讀完再培訓出黎而家搵緊工)
有玩三國群英傳online(隻game掛機多:smile_30: )
老實講出到黎預左同人無咩話題
不過大時大節留在家中個心點都有d唔舒服

引用:
原帖由 涼茶仔 於 2008-10-7 07:31 AM 發表 查看引用來源
我剩係對英語同日語有興趣(而且都係起步階段,中小學時唔讀書:smile_39: )
失業中...(讀完再培訓出黎而家搵緊工)
有玩三國群英傳online(隻game掛機多:smile_30: )
老實講出到黎預左同人無咩話 ...
:smile_30:  傻啦......最重要係你肯交個心。
乜野無話題…入得來就同背景

各位.... 多謝支持…希望以報名既朋友可以享受來既活動。

簽名報到先
小弟27 無女朋友呢

回覆 1# 的帖子

HI~
第一次入黎你個post 支持下你先~

是但up~
切勿當秘笈~:smile_30:
佳人前來會知音~:smile_40:
問君何時訪芳心~
後會有期啦~ 有時間就黎搵我對對啦~
哈哈~

引用:
原帖由 on8seehing 於 2008-10-9 12:52 AM 發表 查看引用來源
簽名報到先
小弟27 無女朋友呢
:smile_34: 多D人來介紹自己!

入黎支持下先~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-9 01:24 AM 發表 查看引用來源
HI~
第一次入黎你個post 支持下你先~

是但up~
切勿當秘笈~:smile_30:
佳人前來會知音~:smile_40:
問君何時訪芳心~
後會有期啦~ 有時間就黎搵我對對啦~
哈哈~
風花說月何容易
長廂斯守難登天
只嘆今人不明事
心痴萬縷天長時..............:smile_39:

多謝來訪.....

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-9 01:33 AM 發表 查看引用來源

風花說月何容易
長廂斯守難登天
只嘆今人不明事
心痴萬縷天長時..............:smile_39:

多謝來訪.....
談情說愛兩相知
天長地久共嬋娟
唯盼郎君明妾意
痴心綿綿無盡期

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-9 01:37 AM 發表 查看引用來源

談情說愛兩相知
天長地久共嬋娟
唯盼郎君明妾意
痴心綿綿無盡期
..... 好詩.:smile_46:

日出日落古常事
離合悲歡難聚時
天若有情天亦老
唯吾仰天袖清風

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆