上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.4k

引用:
原帖由 kmh 於 2008-10-24 05:22 PM 發表 查看引用來源
天哥今年我去唔到生日party,係到講定:smile_38: "生日快樂"先,果晚很定好能好玩,可惜,可惜:smile_39:
黎唔到要懲罰!!!:smile_46:

回覆 321# 的帖子

細 ..PM 你的電話給我,,可以?:smile_38:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-10-24 05:22 PM 發表 查看引用來源
天哥今年我去唔到生日party,係到講定:smile_38: "生日快樂"先,果晚很定好能好玩,可惜,可惜:smile_39:
真係可惜..算你走寶...:smile_30: ...(我知你都唔想既)

本來聽晚有班跳break既高手黎表演..只可惜你唔係度:smile_39:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-24 05:16 PM 發表 查看引用來源
天兄...生日快樂ar:smile_38: :smile_38: :smile_38:
年年有(金入),歲歲有(金蕉):smile_30: :smile_30: :smile_30:
多謝先...聽日搵我, 一齊食飯:smile_34:

引用:
原帖由 adk237 於 2008-10-24 02:23 PM 發表 查看引用來源
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...
相就必映嫁啦...報告都一定會出..不過唔會出有相既報告..sorry...

出發喇...咁多位兄弟...聽晚見.....:smile_38:

ps..今晚真係興奮訓唔著..好似小學生去旅行咁...哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 08:12 PM 發表 查看引用來源
出發喇...咁多位兄弟...聽晚見.....:smile_38:

ps..今晚真係興奮訓唔著..好似小學生去旅行咁...哈哈:smile_30:
一齊向sunday出發,堅决向(讀)品說得:smile_40:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-10-24 01:59 PM 發表 查看引用來源

我屋企部機燒出黎既 CD 會跳線!

唔知係 CD 問題定係程式問題 OR 磁碟機問題??

有無人有好既燒 CD 程式介紹??:smile_38:
無得救,醫返都......買過啦:smile_13:

預祝大家今晚盡慶...食多啲女

蒲俠天生日CP主場disco哈佬喂狂歡大派對

細:你今晚放工先去嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆