上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-1 11:47 AM 發表 查看引用來源
一年一度既DISCO界盛事又黎喇, 今次就係輪到小弟既大型生日會, 以前有參與過既朋友都知道依個PARTY有幾熱鬧,有幾多人,有幾好玩...

由於上年既生日會首次加入左"哈佬喂"元素, 個個都扮鬼扮馬, 極之好玩..(上年生日 ...
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 01:35 PM 發表 查看引用來源

咪係.心大心細..:smile_45:

計我話深圳幾時都有得玩...聽晚既PARTY真係一年都冇幾次:smile_34:
係lo~~~
呢d party買小見小喇~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-24 01:58 PM 發表 查看引用來源

講得O岩>.
CP見啦~~~不過我要夜d~~
到時再玩啦~~

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-10-24 02:03 PM 發表 查看引用來源

多謝欣賞!!!:smile_34:

輕快既歌都 OK 好跳!!
我download黎聽左...都唔錯~~~
幾特別架~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 01:35 PM 發表 查看引用來源

咪係.心大心細..:smile_45:

計我話深圳幾時都有得玩...聽晚既PARTY真係一年都冇幾次:smile_34:
pm you already.
any modification need ?

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 02:44 PM 發表 查看引用來源

我download黎聽左...都唔錯~~~
幾特別架~
歐洲 D 歌既元素好多! 以家興 REMIXED 創作!! (唔分類)

TRANCE BREAK BEAT HIP HOP HOUSE TECHNO 乜都有 D!:smile_30:

one day left...........
cant wait!!:smile_22:

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2008-10-24 03:30 PM 發表 查看引用來源
one day left...........
cant wait!!:smile_22:
我尋晚已經想上去喇!!!:smile_39:

天兄...生日快樂ar:smile_38: :smile_38: :smile_38:
年年有(金入),歲歲有(金蕉):smile_30: :smile_30: :smile_30:

天哥今年我去唔到生日party,係到講定:smile_38: "生日快樂"先,果晚很定好能好玩,可惜,可惜:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆